![]() |
|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 40> |
Автор | |||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i jas ne razbiram
zato go prasam
eve pocnuvat da stanat i filozofi moderatorite na ovoj forum
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Па Македонци со говорната маната...
![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ред Блек како тоа Македонци со албански префикс?
Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 20:12 |
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
Да и во Кумановско-Липковскиот крај имаше инциденти. Информирај се.
Само во Струга немаше, инаку во цела Западна Македонија кадешто поголемиот процент се македонци со албански префикс, имаше инциденти и тоа од невидени размери, вклучувајки ги и дрските, беспримерните, безочните и крвави инциденти во Арачиново и Скопје. И во Арачиново случајно да не се ДПА виновни? Ма дај молим те. Реков, и едните и другите подеднакво се виновни за СРАМОТ нанесен на МАКЕДОНИЈА! sto znaci ova ako mozes da mi objasnis ?
Biljana madrid
albankite ne go sakat nikogo za drugarka samo za korist jas
imam puno drugarki makedonki
od niv 90% me sakat (mislam me pocituvat kako drugar)
samo sto imat korist od mene za sesto doagat kaj mene
a kaj nas toa ne se sluci
ne znam za koj rasizam sboris
da bides racist treba da si nekoj amo
vakov kako sto si da bides rasist ta e smesno
![]() |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
100 pati ti rekov me interesirat interesite na MAKEONIJA za zal srbite ne ni se vklopuvaat so nivnata politika vo interesite i zatoa gi vrtime vo sirok krug, sto neznaci deka nemozat da se popravat. |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Да, нажалост висок човек сум што да правам... ![]() |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Па неможе тебе Вардар да те однесе премногу е плиток... ќе заглавиш во некои трња... |
|||
![]() |
|||
||
Па едно време Неретва носеше полно Срби, и тоа е историја од северот нели?
Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 20:07 |
|||
![]() |
|||
||
Немаш појма колку јас се нервирам кога некој самонаречен Македонец, ќе каже дека не го интересирало ништо што се случува на север и плус дека тоа му било сеедно... Тоа може да го каже само необразован човек, а јас мислам дека не си таков или...???
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Nema vrska aj da ne zamarame... Ti rekov sto imav a ti kako sakas, megutoa pak ke ti kazam krivo mi e sto vakvi kako tebe se narekuvat MAKEDONCI. |
|||
![]() |
|||
||
Култузин а да ти помогнам јас да си најдеш станче во Благоевград а??? |
|||
![]() |
|||
||
Сумњам и дека го имаш... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jas rekov da pomognam pri kupuvanje a ne da kupam. A za tebe ne vazi toa , vasese za srbofilijata sto im go diga pritisokot na poveketo ovde so postojanoto nasocuvanje na temite vo eden pravec sprotiven od interesite na MAKEDONIJA. |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
tuku , se resi li kade ce mi kupuvas stan ? jas preferiram svilajnac ... imam podosta rodbina tamu a i gradot e super .....
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |