IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонско-Албанско пријателство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонско-Албанско пријателство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
Автор
Порака Обратен редослед
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:16
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ред Блек како тоа Македонци со албански префикс?

i jas ne razbiram
zato go prasam

eve pocnuvat da stanat i filozofi moderatorite na ovoj forum
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:14
Па Македонци со говорната маната...   
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:12
Ред Блек како тоа Македонци со албански префикс?

Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 20:12
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:10
Да и во Кумановско-Липковскиот крај имаше инциденти. Информирај се.

Само во Струга немаше, инаку во цела Западна Македонија кадешто поголемиот процент се македонци со албански префикс, имаше инциденти и тоа од невидени размери, вклучувајки ги и дрските, беспримерните, безочните и крвави инциденти во Арачиново и Скопје.

И во Арачиново случајно да не се ДПА виновни?

Ма дај молим те. Реков, и едните и другите подеднакво се виновни за СРАМОТ нанесен на МАКЕДОНИЈА!

sto znaci ova ako mozes da mi objasnis ?

Biljana madrid

albankite ne go sakat nikogo za drugarka samo za korist jas
imam puno drugarki makedonki
od niv 90% me sakat (mislam me pocituvat kako drugar)
samo sto imat korist od mene za sesto doagat kaj mene
a kaj nas toa ne se sluci

ne znam za koj rasizam sboris
da bides racist treba da si nekoj amo
vakov kako sto si da bides rasist ta e smesno изненадување
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:09
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Немаш појма колку јас се нервирам кога некој самонаречен Македонец, ќе каже дека не го интересирало ништо што се случува на север и плус дека тоа му било сеедно... Тоа може да го каже само необразован човек, а јас мислам дека не си таков или...???

100 pati ti rekov me interesirat interesite na MAKEONIJA za zal srbite ne ni se vklopuvaat so nivnata politika vo interesite i zatoa gi vrtime vo sirok krug, sto neznaci deka nemozat da se popravat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:09

Па едно време Неретва носеше полно Срби, и тоа е историја од северот нели?

Па неможе тебе Вардар да те однесе премногу е плиток... ќе заглавиш во некои трња...

Да, нажалост висок човек сум што да правам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:08

Па неможе тебе Вардар да те однесе премногу е плиток... ќе заглавиш во некои трња...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:06

Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 20:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:05
Немаш појма колку јас се нервирам кога некој самонаречен Македонец, ќе каже дека не го интересирало ништо што се случува на север и плус дека тоа му било сеедно... Тоа може да го каже само необразован човек, а јас мислам дека не си таков или...???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 20:01

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

tuku , se resi li kade ce mi kupuvas stan ? jas preferiram svilajnac ... imam podosta rodbina tamu a i gradot e super .....

Jas rekov da pomognam pri kupuvanje a ne da kupam.
A za tebe ne vazi toa , vasese za srbofilijata sto im go diga pritisokot na poveketo ovde so postojanoto nasocuvanje na temite vo eden pravec sprotiven od interesite na MAKEDONIJA.

Култузин а да ти помогнам јас да си најдеш станче во Благоевград а???

Nema vrska aj da ne zamarame...
Ti rekov sto imav a ti kako sakas, megutoa pak ke ti kazam krivo mi e sto vakvi kako tebe se narekuvat MAKEDONCI.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 19:57
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

tuku , se resi li kade ce mi kupuvas stan ? jas preferiram svilajnac ... imam podosta rodbina tamu a i gradot e super .....

A za tebe ne vazi toa , vasese za srbofilijata sto im go diga pritisokot na poveketo ovde so postojanoto nasocuvanje na temite vo eden pravec sprotiven od interesite na MAKEDONIJA.

Култузин а да ти помогнам јас да си најдеш станче во Благоевград а???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 19:56
Originally posted by brza brza напиша:

ne znam za vash*te patki,...ama ,mene za srbite me boli,....k*r!!

Сумњам и дека го имаш...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 19:44

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 19:41
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.