|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој со своето мислење, нели...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozebi ili sum povekje ubeden deka e toa phisicka sostojba predizvikana prvo od fizickite predispozicii koi sepak vijajat vrz sexualnosta i custvoto na povoviot identitet ako nekoj ima pinpek neznaci avtomatski deka e maz- koj znae kolku zenski homnoni se vo nego da netupam ne sum nekoj strucnjak no mozebi sum i neso vo pravo deka mnogu vospituvanje nema vlijanie |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај твоето сега да го слушнам, па да легнам... |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema da bidam najsrekna na svet, toa sigurno..
Ama ako taka moralo da bide...
Kakvo sum go rodila takvo ke si go sakam!...
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Резиме: стојам на ставот изнесен многупати на овие теми. Условите, околината, семејството...влијаат на сексуалнаат определба на детето.
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
rezime daj rezime
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неколку пати пишував за ова, ама би се надополнила.
Имам пријателка за чие дете сметам дека има Нарушување на половиот Идентитет. Од мал се облекува во женски алишта, ама ај, мислеа ќе му мине...Да не зборувам дека игра со кукли, дека главна игра му е преоблекување на куклите и себе... Сега на школо оди со пудра, обоен сјај за усни а најново (поради што и ми текна да го напишам ова) и маскара ставил на очи. Сеуште не е ни тинејџер. Дете на имуќни но разведени родители. Фигурата на таткото отсуствува, а никој не ја заменува. Детето не се нигледа со таткото. Мајката е загрижена, плаќа скапи психијатри, но засега...тоа е тоа. Детенцево силно ја имитира мајката (во манирите), и начинот на кој таа зборува и се шминка. Ова само го кажав тек да ве потсетам на семејната позадина на оваа проблематика.... |
|||
|
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Демек немам ништо против ама подалеку од мене.... Море толеранцијааа на нивоУ! Браос.... Изменето од RebeL - 15.Април.2008 во 14:36 |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец?
[/QUOTE] ..пу пу пу....Не дај Боже....иако немам ништо против нив ...сепак би сакала да си дочекам и внуци |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе алал да ви е! Како што на форумов можам да се изнасмеам, на никое друго место нема ваква смеа.
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поракава е за Makiaveli!
Да не цитирам па постов да немат крај и да е досаден! Прво тоа колку сум ја научник или не , не си компетентен да кажиш (или според тебе научник е оној што ги подржуват хомосексуалците)! Второ да имаше повеке личности како мене , таквите како тебе немаше да ги имат!И што сте запнале да ги убедвите лугето дека хомосексуалноста е нормална појава кога и вие самите знаете дака не е и во некои постови на форумот еден од твоите истомисленици а ако не и ти самиот се изјасни со зборовите(па да не мислиш дека јас сакам да сум ваков),извини шо не можам да се сететам кој,кога и каде го напиша ова или можеби ти ке се сетиш и ке престанеш да го труеш светот со твоите убедувања !!! Изменето од alekso_2000 - 09.Април.2008 во 23:11 |
|||
car's freack
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЉУБИ ГА МАЈКА!
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па љубов е, таа секогаш е најсилна. А дали навистина секој родител?
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEMA MONI AMA BAS NIKAKVI RODITEL ZA SVOETO DETE SEKOGAS NAOGJA OPRAVDANJA A TAKA I TREBA LJUBOV E POJAKA OD SE I OD LOGIKATA |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |