IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Најсекси водителка или презентерка на ТВ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најсекси водителка или презентерка на ТВ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718>
Автор
Порака Обратен редослед
CRESA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 16:45
ABE NEMA STO......VESNA PETRUSEVSKA E NAJ SEKSI...........
Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 04:13
Јасминка Јаневска од Раноден и Сузана Фиданска од МТВ
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 13:13

Тања и Анкица.........голема%20насмевка
Кон врв
Donna_ocean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Donna_ocean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 17:57
Toni mihajlovski .........bez komentar naj bolji
donnnaaaaaaa
Кон врв
Urednik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Urednik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2008 во 16:32
Lila Filipovska.
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:44
mirna maras!,....da t9 se omili i dozdot,...ako taa kaze deka ke,....kishelo !голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 18:30

Еднаш веќе изгледа ја имам спомнато погоре, ама без разлика морам пак да ја спомнам пошто вчера ја видов во живо - Ели Танасковска ! No.1 ми е во секој поглед!   
Кон врв
Oko_okO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Oko_okO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 16:22
vo makedonija definitivno Lila, a prezenterka Tatjana
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:32
MISLAM DEKA LILA E DOSTA SEXY VODITELKA I MIRNA MARAS-NOVA TV MN.SLATKA MI E ONAA OD PINK STO VODESE "SVE ZA LJUBAV"NE MI TEKNUVA KAKO SE VIKA...NE JA VODI VEKE ZS IMA BEBE
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:56

Да, да, да... I approve it... убаво ја опиша Марија! И мене ми се бендисува Бибчето!      

Изменето од james dean - 30.Март.2008 во 19:57
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:56
А икони како Катерина Намичева, Лилјана Крстевска, Ленче Смилевска - од раните класи на школата на МТВ - вистински дами за на телевизија. Алал да им е, многу ги почитувам. Од помладиве, Оливера Трајковска - изгледа шик и преинтелигентна е.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:52
А нај...хммм..како да се изразам....непривлечни ми се една Розета Арсова и една Каролина мислам, од МТВ . Абе тоа да се немало шљиф, држење, грациозност.Катастрофа една. Ама за среќа Биле ги покрива, па можеме да кажеме “И ние имаме коњ за трка“голема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:47
Ти мене прашај ме за македонски водители, пејачи, пејачки, подвижна енциклопедија сум Инаку, Биле си е топ, затоа што е нежна, ненападна, има прекрасна дикција - во кратки црти - лик создаден за на телевизија.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 19:44
Да бе, сега ми текна на Ббе Магазин и Раноден, да.
Не бе, убаво си е убаво. Тоа очи, усни, црти воопшто, држење....Десетка.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.