![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14151617> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Aj lapni go, malku, aj.
![]() - A be ne sum takva. ![]() - Znaci ne me sakas. ![]() - Dobro, aj, ama da znaes deka samo zaradi tebe go pravam ova...blbgl..lap..srk... ![]() Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 15:08 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
i mene iestoo ![]() ![]() sto znam iscekuvanejto za da se vidam pak , sledniot sostanok , spremanjeto kako da izgledam poubavo... ![]() ![]() ak ke se setam pa ke pisam ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Кога ме држи во прегратка и ме гали по коса... стварно нема ништо попријатно на цел свет, од тоа да сум во неговата прегратка...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ама ако ептен се одолговлечи веке станува досадно а јас станувам се понетрпелив...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
исто..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Првите бакнежи, т.е моментите додека се решиме на прв бакнеж (она нечкање наваму натаму, зборување меѓу редови, ова-она)
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..............JAS MISLAM DEKA NE SE MOZE BEZ LJUBOV(BEZ RAZLIKA TAA ZA KOGO I STO E NAMENETA) NO MI SE DOPAGA.......KOGA KE SE ZBUNI,,,,ILI KOGA KE MU SE JAVAM A ON IZNENADEN????,,,ILI KOGA KE MU PISAM NEKOJA SEXI PORAKA????,,,NEGOVIOT SMEKERSKI POGLED.......KOGA GO CUVSTVUVAM NEGOVOTO LUPANJE NA SRCE......KOGA KE ME BAKNE OSEKAM KAKO TREPERI CELIOT...............UBAVO E TOA CUVSTVO NAVISTINA.........TOGAS SUM PRESREKNA |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nejzinata zbunetost, koga i se tresat nozete koga ke me sretne
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
najslatko koga sum zaljuben mi e sve , ne mozam da odvojam nisto , sakam sostanokot nikogas da ne zavrsi , sakam vozenjeto so kolata niz priroda nikogas da ne zavrsi , jas ja gledam taa me gleda-sakam nikogas da ne zavrsi , baknuvanje , guskanje , slatki razgovori , tonenje vo prijatna tisina , topenjeto vo nea , vodenjeto ljubov e posebna prikazna ... mozda ova najretkite momenti bile vo mojot zivot , za drugite ne znam , ama mnogu mi rekle ma se mozi i bez toa
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sigurnost
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НЕ ТЕ НАЛАЗИЛА "ГАСЕНИЦА" ПА ДА ВИДИШ ШТО Е ЉУБОВ!!!ЦЕЛАТА ИМА ДА СЕ НАЕЖИШ..Т.Е."ПОДНИКНЕШ"!!!! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
seksot, razbira se...ma kakov mubet, kafeto samo ke go srknam dodeka race mi se tresat i odma ripam u napad, oti bolje e prv da napadnes i toa iznenadno
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Не можам повеќе и неможам да се заљубам, порано беше толку лесно..... |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |