|
Стихови кои посебно ви се допаѓаат |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа во луѓето тажно
Што живеат во животи туѓи Кој во моето минато плови Сосем мирно и без да се срами. Тоше-Цреша |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лаги и празни срца без боја
Пуштаат филм во кој ти не си моја Повторно паѓам а нешто ме гали Дали се тоа пеперутки мали. Пеперутки мали пеперутки мали..Дали тоа се?? Остана среќа во песната моја Нашите срца испушатаат боја Повторно пеам а нешто ме гали Тоа се тие пеперутки мали. Пеперутки мали пеперутки мали...Да тоа се! Паркети-Пеперутки мали(песнава ја има само во верзија на текст уште не е издадена) |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Once upon a time you dressed so fine
You threw the bums a dime in your prime, didn't you? People'd call, say, "Beware doll, you're bound to fall" You thought they were all kiddin' you You used to laugh about Everybody that was hangin' out Now you don't talk so loud Now you don't seem so proud About having to be scrounging for your next meal. How does it feel How does it feel To be without a home Like a complete unknown Like a rolling stone? Bob Dylan: Like a Rolling Stone |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Water was running, children were running We found you hiding, we found you lying Water was running, children were running We found you hiding, we found you lying But, your city lies in dust ohh oh your city lies in dust, my friend ... Siouxie & The Banshees - Cities In Dust |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ne mi e tesko sto sum sam
tesko mi e sto sum bez tebe... Beni Sakiri |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oh
what are you really looking for ?
Another partner in your life to abuse and to adore ? Is it lovey dovey stuff, Do you need a bit of rough ? Get on your knees Yeah turn down the love songs that you hear 'Cause you can't avoid the sentiment That echoes in your ear Saying love will stop the pain Saying love will kill the fear Robbie Williams - Supreme |
|
NovaK
Нов член Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(In) the sea of life, your just a minnow
Live your life, you're inscure Feel the pain, of your needles As they sh*t, into my mind you stole my life without a sign you sucked me dry Why don't you get the f**k out of my face Now!!!!! KoRn-Good God best |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Last night while you were Lying in my arms And I was wondering where you were You know you looked just like a baby Fast asleep in this dangerous world. Every star was shining brightly Just like a million years before. And we were feeling very small Underneath the universe. When Tomorrow Comes - Eurythmics |
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you want it
You`ve already dot it If you thoudht it It better be what you want If you feel it It must be real just Say a word and I`m give you what you want JUSTIN TIMBERLAKE feat MADONNA and TIMBALAND |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nothing's changed I still love you, oh, I still love you ...Only slightly, only slightly less than I used to, my love STOP ME IF YOU THINK YOU'VE HEARD THIS ONE BEFORE - The Smiths |
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello darkness, my old friend,
Ive come to talk with you again, Because a vision softly creeping, Left its seeds while I was sleeping, And the vision that was planted in my brain Still remains Within the sound of silence... The sound of silence - Simon and Gurfunkel |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... "If you must write prose and poems The words you use should be your own Don't plagiarise or take "on loan" 'Cause there's always someone, somewhere With a big nose, who knows And who trips you up and laughs when you fall..." Morrissey (Cemetry Gates) Ако пишувате проза или поезија Зборовите кои ги користите треба да бидат ваши Немојте да препишувате или да земате "на заем" Затоа што секогаш има некој, некаде Со голем нос, кој знае И кој ќе ве сопне и ќе ви се смее кога ќе паднете Изменето од james dean - 31.Март.2008 во 19:42 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Divno je,
kad zhena ima petlju, da te uzme k sebi, kad si sam........ Mirakul- Gibonni |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Повратак њеног Величанства љубави Краљица среча Мени ништа не значи Јер ја ВОЛИМ ТЕ ЈОШ ВИШЕ НЕГО ЛИ ПРИЈЕ О, ооо, о, оооо.... ВОЛИМ ТЕ ЈОШ ВИШЕ НЕГО ЛИ ПРИЈЕ О, ооо, о, оооо.... " Ја sam - Psihomodo Pop Изменето од james dean - 30.Март.2008 во 11:54 |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |