![]() |
|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 31> |
Автор | |||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ubav grad
|||
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
у право е членот над мене. во Ск можеш само да збеснеш од се што не е убаво
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
fudbaler ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
abe decki,ke mi kaze li nekoj koj e poubav grad od SR.E aj skopje da ne e...........ne me zaebavi
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
AKO NEMAS MNOGU VREME TOGAS MOJ LICEN FAVORIT SE MANASTIRITE VO VELEUSA I VODOCA. VO VELEUSA MOZES DA SI KUPIS SUVENIRI IZRABOTENI OD MONAHINJITE IMA MNOGU UBAVA MANASTIRSKA RAKIJA I KASKAVAL KOJ SAMITE SI GO PRAVAT. OSVEN TOA SEKOGAS SE RASPOLOZENI ZA RAZGOVOR , CELA ATMOSVERA E MNOGU OPUSTENA A MANASTIROT PREKRASEN, SO PREKRASNO UREDEN I NEGUVAN DVOR, ZGORA NA SE IMAS PREKRASEN POGLED NA STRUMICKOTO POLE KOE E KAKO TEPSIJA. |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Култузин...фала ти што си ми набројал места кои вредат да
се посетат во Струмица ...и сигурно ќе посетам барем некои...
ако не сите.....а за Селект....е за тоа место знам...и неколку пати
сум била таму....и навистина забавите што таму се прават...се
прераскажуваат.......ќе одам службено...но се надевам дека
ќе имам време да видам нешто интересно....иако мислам дека
насекаде во нашава земја има убави места што треба да си ги
чуваме и посетуваме............наместо да се занесуваме...со таму
некои странски места.....за многумина од нас недостапни........
![]() |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Vaka ne sum vo Strumica inaku so zadovolstvo bi ti go pokazal gradot i okolinata. kako i da e ako si so kola obavezno da odis na Smolarskite i kolesinskite vodopadi, a koga si veke kaj kolesino , ke prasas kade e restoran PODGORSKI AN, ako si gurman i ljubitel na MAKEDONSKA hrana sigurno ke ti se dopadne.Vo strumica koga si kaci se obavezno na carevite kuli i nezaboravaj da gi posetis manastirite vo VADOCA a osobeno onoj vo VELEUSA. Vo gradot obavezno da se prosetas popladne po korzoto i vo parkot, denskata sema e mnogu dobra i ima mnogu narod. Hranata voglavnom sekade e dobra moeto omileno mesto e BONITA ima se cenite se OK,ambientot super a picite gi pecat na zar. Bidejki vecerva e polno, moj sovet ako sakas da odis vo SELEKT vo barot odi malce porano pred eden bidejki pokasno tesko se naoga mesto. Ti posakuvam dobar pomin vo Strumica i da ni raskazes za vpecatocite. |
|||
![]() |
|||
||
Јас пак ...ич ...не им завидувам на оние на кои не им е убаво
никаде............особено дома......
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Pa i na bali da odis, pak ke posakas doma da se vratis!..
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Da od Strumica sum i rado bi ti go pokazala gradot... ama ne mozam da dojdam barem uste 2-3 meseci, od tehnicki pricini..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
наредниот викенд сум на свадба у струмица..едвај чекам и так аимав намера да одам
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
,....jas im zaviduvam na onie shto idat na ,...bali.....na primer,....a ne ,..u strumica ili sl....
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ајде со мене.....
![]() ![]() градот подобро................
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eh... samo da znaes kolku ti zaviduvam!...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
||
najubav????????/ kako moze sturmica da bide najubava po sto???????? misalm nema logika.... najubav grad vo mk moze da bide ili Ohrid ili Skopje drguive se se......ispord prosek....misalm navistina niti imaat sponeici niti priroda gradbi nisto nemaa po sto moze da se kazat deka se ubavi....
Strumica e zakon za Zeni vo mk!!najubbavite devojki se od tamu
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |