|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mnogu ne bi promenila...samo bi si rodila ushte edno dete...po moznost zensko...
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina....sto bi napravila koga bi go vratila vremeto??? kazi mi...istoto??? ne veruvam!!! Изменето од kejt-d-grejt - 14.Март.2008 во 20:42 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТА, УВЈЕК СМО МИ У ЊЕМУ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ke ja kinam i ic ne ja pazam |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi izmenila mnogu raboti ................no edna e sekogas najbitna...............
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo gumite ke pukas??? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,....bi go nashol ,....aco,....i bi ja donel tuka negovata krv,...da mu napravat DNK,...i ednash zasekogash da im se zatvorat muckite,....na nekoi,...!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да го вратам времето немаше никогаш да влезам ТАМУ и ќе им кажев на моите за СЕ
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes,..eden prijatel me prasha neshto slichno....
Se mislev...rekov,...porano,...na vremeto trebashe da gledam poveke vo zemjata,onamu kade gazev koga odev...... Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 10:32 |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се вратам во времето и променам било што од тоа што се случило, тогаш со сигурност би се поместил балансот на постоењето и многу добри работи што подоцна ми се случиле, ќе ја изгубат својата суштина. Нека биде вака како што е и нека биде како што мора да биде.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е MusketaR
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi ja baknal ushte prviot pat koga ja vidov, a ne da cekam mnogu vreme na ova shto mi e sega
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
MusketaR
Нов член Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da go vratis vremeto i da smenis nesto sekoj pat ke ti fali uste nesto
|
||
...:::My Life My Rules:::..
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ухууууууу,... ептен многу работи,... пред се ќе си го вратам времето што го изгубив на некои што не вредат,... ќе се потрудам да си ги одржам старите пријателства,... бидејќи кога некој не те познава зборува свашта за тебе,.... ќе го уплатам тоа ливче на лото што го чував во фармерките кои мајка ми патем ги испра,.... и што уште не,........
а да,... најбитна работа,... би се направила ладнокрвна,... |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |