![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 29> |
Автор | |
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZAVISI VO SEKOJ SLUCAJ KOJA E PRICINATA PORADI KOJA BI VARAL ILI BI TE VARALE AMA STO I DA E MOZE DA TI RASKINE PA POSLE NEKA KRSI GLAVA SO KOGO SAKA. NEMA EMOCII NEMA SUM ZGRESILA TI BEV LUTA I DR DR DR DRUGI GLUPOSTI NEMA PROSTUVANJE I KRAJ. NEKA VARA AKO MOZE ALI DA NE JA FATAM JAS DA VRZAM NEKOJ DA MU BIDAM SENKA NE MISLAM NALET NA TAKVA VRSKA AKO NEMAS VERBA. NEMA ODGOVOR SO KOJ BI I PROSTIL DA SE FRLI OD KAMENI MOST NE ME BOLI UVO STOM ME IZVARALA EDNAS MNOGU POLESNO KE ME IZVARA I VTOR PAT KRAJ NA MUABETOT TOA E TOA NEMA HIPOTETIKA NI NISTO .
NE PROSTUVAM |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ova e hipoteticko prasanje i se stavat tuka hipoteticki odgovori
lesno e da se tvrdi bilo sto ![]() odgovorit kje go dadat emociite koi se javuvaat vo toj ili posle toj moment a tie ne lazat taka da edna i ista licnost ednas nema a drug pat kje prosti , sekoj strikten odgovor daden tuka e prema logickoto razmisluvanje koe go imAme tuka denes a emocionalniot ogdovor na toa prasanje se dobiva tak odkako kje se sluci TAKA DA OVA E HIPOTETICKA TEMA ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ne....ni pod razno!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
не би простила... ако ме изневерува јасно е ко ден дека не сака да биде со мене... и уствари мене ќе ме изнервира што лажел дека сака да биде само со мене... лагата ќе ме повреди... ако планира да ме вара ич нека не ми изигрува романтик...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Pravilo broj 1. Ako i se pruzi sansa da me vara i ako misli deka zasluzuvam takvo nesto neka me izvara. Ali ako doznaam a kad tad ke doznaam ke bide veselo.
Pravilo broj 2. Ako ednas te izneveri ke te izneveri i vtor pat i da i prostis nikogas nemozes da pomines i preku toa. Ne e bitno dali ednas ili sto pati. Ne mi e krivo sto me izvarala krivo bi mi bilo sto me napravila vol a da zabranis na nekoj da ne te vara so toa sto nema da i ostavas sloboden prostor ne vredi ednostavno ne se zamaraj da ja proveruvas i ako ima nesto ke go doznaes i bez da sakas. Prostuvanje nema SANSI |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pa da, nemas sto da prostis, koga nikoj i ne ti zgresil |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ако не ми се скрши срцето кога ќе разберам дека ми закачила рогови ќе размислам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nema problem, samo neka i e ubavo,
posebno ako toa ja pravi srekkna, ja ke bidam posrekken |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kako ne
![]() |
|
![]() |
|
sekako, toa e prirodno
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nikogas
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
NE SAKAM DA POMISLAM A NE DA PROSTAM
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Nikad ne bi mozela da oprostam neverstvo
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |