![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15461547154815491550 1769> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EJVA DA BEV DENCIJA KE SECHEV VENI DOSEGA:)))
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Aloo... Ana,Lili,DENICIJA...Djaki,,, Where are you |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ne ti kazuvam, zato sto mnogu se smees
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Кога ја љубев Дениција, Како да калемев светлина на мракот, Како да топев снегови фатени во движење, Како да станував единствен сведок, За бакнежот меѓу металот и громот.
Кога ја љубев Дениција, Како да му пронајдував брзина и на каменот, Како да ја одделував душата од телото, Како да го палев барутот На тилот од смилот и трендафилот.
Кога ја љубев Дениција, Како да внесував летен воздух во воздухот зимен, Како да добивав телефонска врска со сонот Од сите успани работници.
Оти ја љубев Дениција, Како што ги отварав пролетните аптеки, Свестени во гласот од славејот, Како што славејот ги спријателуваше небото и земјата, Како што таа ми ја одземаше тежината, Додека трчав кон неа, Како што не можев да видам ништо освен неа, Како што таа живееше додека јас умирав, Како што и јас не знаев и како би умрел, Ако таа не се родеше.
Кога ја љубев Дениција, Како да учествував во создавањето На првата Македонска Држава. zabeleska: Ja molam Denicija da ne se smee |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
kako???
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Cim Prvi maj pocna da se slavi po eden den, ne ostana veke nisto o d komunizmot...
![]() a kako go slaeva Prvimaj egejcite, vo sedumdesetite godini ...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
............emociite se licna rabota DJaki, mene moze mi e smesno.......
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Iskreno ne sum procitala nesto pochisto,ponevino.....tolku ISKONSKO... kolku ovie stihovi....za Denicija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prvi maj...ovaa godina go tretiram kako obicen den...stom ne e spoen so Vtori
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lili nemoj da se smees koga nema nisto smesno
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
...na izlet.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
menjaj tema
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
...pa ne znam ni jas, Val.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aj sea da ja ostaime raat Denicija...
kade ke odite za prvi maj?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15461547154815491550 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |