![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15451546154715481549 1769> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pile, ke te prasam nesto ama iskreno da mi kazes
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
hehe, LILI
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
...a be od ovie lutite crvenite se vtresiv i nisto ne procitav sto si napisala........
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
lele ko ke im se javam na tie vo kablovskata,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ok,malku se vnesov....pod golemi impresii sum....
Sorry Djaki...ako te voznemiriv...
Nema vekje da citiram
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
....kako sto taa mi ja odzemase tezinata,dodeka trcav kon nea..
Kako sto ne mozev da vidam nisto osven,nea...
kako sto taa ziveese,dodeka jas umirav
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
nije zlato sve sto sja.....ima nesto i metal...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
HHEHE..E STO.."LEPI GROME MOJ:)))
![]() ![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
A be na Denicija ve ostaviv, na Denicja ve najdov...........
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
PU NE TI E SRAM:)))))..NE GLEDAJ :)))
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
nemoj sega da pocnuvas
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Nemam komentar... Stihovi koi prodiraat mnogu dlaboko...vo dushata |
||
|
||
![]() |
||
|
ke vidish ti?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
....Kako da stanuvav svedok na baknezot megju gromot i metalot..
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15451546154715481549 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |