|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 157> |
Автор | ||||||
Jo be
Сениор Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 274 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Moze i od mene cestitka za rodendenot so zakasnuvanje
|
||||||
TALE
|
||||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
uffffffff.........jubilei bi trebalo da se slavi.pa ke slavam 2 pati ednas ovde i ednas doma........
|
||||||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Fala na cestitkite.Pa eve i tvojot se blizi.Ke go slavis li?
|
||||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
heheheheheeeee.....dobro kontra prasanje.sure not nemam nothing protiv.......
prvo naknato srekjen rodenden...da ti se ispolnat site zelbi....zdravje i srekja da imas......... a go poglednav profilot ama ne ni primetiv deka si pisuvala data.......... |
||||||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Zosto se cudis Lou.Pa na samiot profil moze da vidis koga sum rodena.Zar imas nesto protiv zenski devici.
|
||||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ti???????? mislam devica-oven?????
|
||||||
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Alekta ako si nikogas online togas pisi mi za devica podznak oven.Bas me ineresira.
|
||||||
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
aj ke gi nadoknadis.... pa imas dovolno, ne zafrkavaj, mene ke mi treba vreme za da te stignam (a nema sansi da te stignam)
|
||||||
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
||||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
mi odzema mn koga gi brisea temite...tamu kade se tepav so blgarite........
|
||||||
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa i tebe neka ti se mnozat...
|
||||||
||||||
dzivdzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
fala fala, prviot i edinstveniot... |
||||||
||||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
vcera ke ti cestitav 400 no nemav konekcija...... .aj sea naknato cestito.......
|
||||||
dzivdzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
dobro be - koga sakas... |
||||||
||||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ke ti kazam..............no ne sega...... Изменето од LouWeed |
||||||
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |