![]() |
|
Кој со кого |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 179> |
Автор | ||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Da be, sto mi praite, od kol na kol i na krajot kolot u . . .
|
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
ne ma srcko greska si
![]() ![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
pa da ti kazam pravo, nemam najnovi informacii, nesto zbunet i MisiCa se simpatiziraat megju sebe ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
|
Јас Доги многу го симпатисам оти Доги е цар, Доги е мајстор и многу да ја поздрави жена му и ко це оди друг пат на ручоци да ме викни и се да прави
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ima od prisatnite so ebazovni slikicki taka da nesakajki go ispolizav monitorot
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
ne sum vekje religiozna adzija me istera avatarot ne mi za tamu |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
e sega , tokmu ovoj clen treba da go smuvam ![]() ![]() a belichka mila, fala za ubavite zborovi sto gi kaza, znam deka si iskrena bidejki licno me poznavas taka da kompetentna si da kazuvas za mene ![]() samod a si znaes deka i ti si prekrasna licnot, mnogu religiozna , i baagji atraktivna za sekoe masko , nikoj ne moze da ti odolee , so najisreno srce gi pisuvam ovie zborovi ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
И со тебе... Ај не биди скромна
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hm.....kje dojde Mona |
||
![]() |
||
|
Poveketo od nas trzame na Mona Liza, arno ama na site ni vika prijatele, prijatele i idi napraj nesto ako smees
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 179> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |