![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Автор | |
astralopitekus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сител премногу вмровска и латас кога ке го видам ми се превртуваат цревата
|
|
__карев__
|
|
![]() |
|
new mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Dosta provokativna.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Плус сител е апла ВМРО-овски ориентирана телевизија. Не дека другиве не се, ама овие се најапла. Имаат некои добри серии и ми се допаѓа што повторно почнаа фудбал да даваат.
Ама не е најдобра. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Па не би рекол баш дека е така, баш напротив, од трите нацинонални телевизии Сител, Канал 5 и А1, Сител е на последното место, иако и другите имаат скоро исти содржини и замисли. Но како и да е, Сител е на 3-то место, на 2-ро доаѓа Канал 5, додека А1 го држи првото место.
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
29061994 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Нај добра ТВ Што велите вие кога ќе го посетам нивниот сајт ми иди да полудам од информации браво за сител така нека продолжи.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |