|
Грди Тетоважи |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ништо од пушеопуштањето.....
него тие што не се ни замараат како ке испадне значи не се ни информирани за тетовирањето .... Изменето од SeXY - 31.Мај.2007 во 00:43 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVE STO GOSPOD NE STVORIL MOZAM DA SIMNAM I DA STAVAM DRUGO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анакин ти се шеташ како што господ те створил или ставаш нешто на кожичката
Секси иако си во право се е дискутабилно,и денеска има квази тетоважи од стилот на ЈНА,и опушти се се зезаме ова е форум |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TETOVAZATA DA BESE UBAVA
GOSTOD ADAM KJE GO STVOREL TETOVIRAN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупости...
Секогаш ќе постојат такви луѓе не се сите исти но треба барем во ова модерно време да се отстрант предрасуди или критики и презир за оние кои се тетовирани..... Мн има разлика од ЈНА таттоо и денешма што мислам дека и темва е за тоа е обична дебата без смисол |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не зафркавај неможе секогаш да биде лош мајсторот понекогаш има и луѓе кои едноставно не им е гајле како ке излезе тетоважата,а има и грди тетоважи.Погледни го ова |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е има и тетоважи кои не се трајни или можат да се извадат,тоа се оние тетоважи кои луѓето ги ставаат само за да ги нервираат оние што не сакаат тетовирани луѓе
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA
IMA TRI TIPA NA TETOVAZI 1 TIE STO SE UBAVI NO POSLE KJE SE ZDOSADAT I UBAVINATA KJE IM PROJDE 2. TIE STO SE UTNATI PA NEMA SO DA IM PROJDE 3. NA TIE STO UBAVINATA NIKOGAS NE IM PROAGJA I SE TETOVIRANI NA GRBOT |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупава тема Нема грда тетоважа има само лош мајстор....
тоа е тоа тетоважата е личен вкус и знечение глупо е да се оценува... Што сега треба да закачам моја таттоо??? Изменето од SeXY - 31.Мај.2007 во 00:11 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРАВО БРАВО НО ИМА И ДВА ИЛИ ПОВЕКЕ НЕИСТЕТОВИРАНИ ТИПА НА ЛУЃЕ
- ОНИЕ ШТО СЕ СПРЕМААТ ДА СЕ ИСТЕТОВИРААТ - ОНИЕ ШТО ИМ Е СТРАВ ДА СЕ ИСТЕТОВИРААТ - И ОНИЕ ШТО НЕМА НИКОГАШ ДА СЕ ИСТЕТОВИРААТ |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da popusti ne se sekiraj
|
|
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima dva tipa tetovirani lugje
tie sto zalat so se tetovirani i tie sto doprva kje zalat |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj citat ti e omilen ili.... Istoto mi go napisa i togas koga se "skaravme" |
|
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |