![]() |
|
Неколку причини за добар секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13141516> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добра причина за секс може да биде премрзнатоста. Наоѓаш жена или девојка на улица во студена зимска ноќ, сета смрзната, па за да ја стоплиш имаш секс со неа. А ако е многу измрзната даваш се од себе побразо да ја стоплиш
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Eden i edinstven - jaka zelba
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
valjda se misli na uslovi.....kakvi pricini?!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Сексот, како составен дел од интимноста на секој човек, добива различна перцепција. Она што за некои е добар секс, за други можеби и не е. Иако денеска сексот го изгубил вистинското значење, сепак основните причини за секс би требало да бидат:
~ љубов ~ страст ~ взаемно телесно и духовно задоволување ~ разбирање меѓу парнерите ~ вистинско време и место. (Знам дека звучам демагогиски и конзервативно, меѓутоа сепак, сексот ~најинтимното општење меѓу луѓето~ треба да биде поствено на висок пиедестал на човековите сфаќања.) Изменето од doriangray - 12.Февруари.2008 во 20:51 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ne be zlato.............mislis deka so inat mozes da imas dobar sex???????
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ИНАЕТ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
/.................ma normalno.............potpolo se sl*gam so dvajcata clenovi nad mene...............
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
с т р а с т
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ljubov
|
|
![]() |
|
za dobar sex????????????????? 1.pa mislam deka treba da se ima nekoja privlecnost......... 2.mesto za relaksacija.................(da ne e nesto nabrzina i tesno) 3.dobra pred igra.......... 4.i na kraj dobar sex..............si doaga samiot po sebe............
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ова ко демек професорски сеага вака после онака
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa igras edna partija kolku glavniot stres da otide:) pa ides potoa na pred igra znaes kako ide pojaka ce bide :) deka ste imale igra pred toa:)
pa poslem igra pak pred igra te zbuniv ili me svati:)
pa i nabrzinka :)da e da se poftori 3 pati pa nagore dobra vezba)
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
*ЧИНГО* е буден и расположен
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |