![]() |
|
Како заведувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 27> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ti......i..TI..!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Koj da gi trgne slikite?
|
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
MORE ...TRGAJTE TOA SLIKITE...OCITE NI GI IZVADIVTE..!PA USTE I ZBORITE...!AUUUU...VIDI...BELJA..?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kako zaveduvam????.............eeeeeeee toa treba da se pocuvstvuva a ne da se procita
![]() |
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Se zavisi kogo tre*am da zavedam.
Mislam deka ne treba da se trudam...koj saka nejsekodnevni devojki kako mene....veke e zaveden.... Ama naravno tuka isto igra golema uloga i fizickiot izgled, ako nema iskri vo pogledot, treperenje na slucajen dopir....nisto od zaveduvanjeto. Vo sekoj slucaj, sepak gore istropav mozebi i gluposti, tj ona sto ne sum jas...tesko se opisuva toa! ne sakam da zaveduvam, povise sakam da me zaveduvaat ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
Lolita ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
so pogled, so nasmevka, so dopir, so smizlenje, so gol papok, so frckanje, so tanga na iznad kuk... zavisi koj na sto reagira
![]() |
|
Your sweetest nightmare
|
|
![]() |
|
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
metaforicki! najbolji e
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
So drugarski pristap i harizma
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Pa sto ne e taka?
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Jadam prethodno nesto rasipano...ja nacekuvam u lift i ako mi se sviga prdnuvam...ona se onesvestuva...i ja ...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
алал да ти е |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Najverojatno so provokativna obleka
![]() |
|
![]() |
|
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Ova kao sekretarka - direktor,ili...? ![]() ![]() ![]() |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
![]() |
|
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
So sarm i samodoverba
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |