![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koj ima uste tuka... ostana li nekoj?
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() UBAVO POPLADNE ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
CAO NA SITE...AJDE BELKIM KE SE ZBEREME NEKOGASH VO SKOROSHNO VREME PAK SITE...I MALKU DA SI GI NAPOLNIME BATERIITE....
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,prijatno popladne
![]() Devojcence,ti kako si mi... Dojdi da te gushnam malku...od koga ne sum t e gushnala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cao Svekre
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PRIJATNO POPLADNE NA CEL SVET...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da Val...
jas veke i ja izvadiv na zena mi... sega neka dojde denot i neka stava lampioni... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Preubavko lampioni.
Marko,me podseti..treba elkata da ja kitime uste malku,go obozavam toj moment,koga redime lampioni ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosanec i germanec ke lovat mechki... germanecot oblechen po propis... uniforma, dvogled,,, puska... a bosanecot samo edno malo kuche i eden stap ... go gleda germanecot i se chudi: - so ova lovis mechki... - da jebo te ja... i otisle vo planina... nasle mechka na drvo bosanecot go trese drvoto... mechata padja dolu... KUCHETO RIPNUVA I ODMA JA FAKA MECHKATA ZA JAJCA... i bosanecot ja udira so stapot... - das is bear... mu beli bosanecot germanecot nezadovolen... mechata bila mala... ke najdeme druga mu veli bosanecot... nasle druga kachena na drvo... bosanecot go trese drvoto... ama mechkata ne padja... pak go trese.. i nisto... mu go dava stapot na germanecot i mu veli: - jas sega ke se kacham na drvo... ako padne mechkata ... mavaj po mechkata... AMA AKO PADNAM JAS ... MAVAJ PO KUCHETO... !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko...si najde poshtarki...ama pokloncinja ne gledam,kojznae sto ti spremaat
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijanche...
taka e ... ama nema uniforma na postarka... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
more marco kakva postarka pa i ti...mene mi lici na skolska uniforma..?
|
|
![]() |
|
za toa veke i ne zboram...hehhehehhehhe...za haosot od decata...
ama epten sum veke istroshena od rabota....hmmm..pa i sega pri kraj na godinata...tuku ajde ke pomine...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |