|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tetoviranjeto i nee bog znae kakva ubava umetnost pa ako i nema majstori NEMA GAJLE
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nego aj i ja da se izjasnam za temava!Ima majstori za tetoviranje iako se retki!poveke se srekavaat lugje koi obicno se samouki i se praat deka znaat i se dobri vo taa robota-umetnost!!! Smetam i ubavo bi bilo koga bi postoele i k*rsevi/skoli za tetoviranje i pirsing pa togas bi se razvilo i ova kaj nas i ke isceznat svakjanjata od tipot deka tetoviranmi ili pirsani se lugje narkomani i gubitnici!Bi isceznale site tabua koi za zal; postojat!!
Za majstori eve Moderatorov i podzrav do MIte od Oh i Strumf bez Strumfeta i on se uklapa nekako!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IGI nikot da ne me otkrie be?
a inace da dobar e i svojstven
a ti kazi koj den i DOAGJAM posto za tattoo uste razmisluvam a samo taka da dojdam neznam da ne smetam?Edino nekoja igla ako sakas da ti podadam uz rabota?
Zatoa kakoi so kazav
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е убаво би било ако поминеш
Него зошто никот да го мењаш добар ти е |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti si sekoj den tamu za site nego aj ja ke dojdam koga ke se odlucam iako mi treba mace pomos strucna i onaka odaaaaaaaaaamna ne sum dosla nego aj ja da smenam profil da ne ne mi vazi nikov
pozdav
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сакаш јас сум таму секој ден за тебе
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kazi koga da pominam i gotovo aj takov neka bide dogovorot
ja ne se brzam uste me sluzi fantazijata a bi se castela za rodenden aj ne kazuvam koj
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок растеретено
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedaj boze da znaes so mi teknuva nego aj i za sekoja tattoo si se ima poseben fjum i znacanje neli?A samo ti rastereti se pa NE E PROBLEM!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете гледаш се се може кога се сака,ај чекам да видам што ке ти текне
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ti si ZAKON!! Aj jas ke ja upotre*am mojata fantazija i ke smislam pa posle ke se obidam se da ti objasnam pa ke ima tattoo!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Готово
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ke se dopgovorime
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука сум кажи само што сакаш и јас го имам одма
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |