IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Нимфоманка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нимфоманка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
Автор
Порака Обратен редослед
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:57
e da ... i ja taka nekako si mislev - hahaha od kaj ti e definicijava ???
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
xaxaxa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xaxaxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:56
"and despite frequent orgasms, sexual activity is generally not satisfying."

znaci ne se zadovoluvaat so svoite orgazmi...sekogas im treba poveke...iako gi imaat cesto...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:53
ja mislam deka sexualno svrshvaat no im ostanuva EMOTIVNA praznina...

A perfektno se funkcionalni od tehnicki aspekt na svrshuvanjeto... ja taka mislam inace sto bi se ebele pobogu ?

Nemoguce da se frigidniConfused
Кон врв
xaxaxa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2006
Локација: United States
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xaxaxa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:51
"Hypersexuality (nymphomania) is characterized by an impairing need for frequent genital stimulation that, when achieved, does not result in emotional or sexual satisfaction. This dissatisfaction is what is believed to encourage the heightened frequency of sexual stimulation, as well as additional physiological and neurological symptoms."

"The central features of these disorders are that sexual activity is an insatiable need, often interfering with other areas of everyday functioning; sex is impersonal, with no emotional intimacy; and despite frequent orgasms, sexual activity is generally not satisfying."

Znaci, dozivuvaat orgazam, ama toj orgazam ne gi zadovoluva...pak se cuvstvuvaat kako da ne svrsile...barem jas taka svakam...

Изменето од xaxaxa - 26.Октомври.2006 во 01:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:50
Ej baby ne se zesti ...meshash bukvi toash... nimfonaijia

Cool

Abe sepak ne mi se veruva ... a tie sto se malce nimfomanki ?

polunimfomanki...ne u napredna faza ??

Ili samo tie sto se eptem navlezeni u bolesta nimfomanija ne osecaat orgazam ???

Nema logika Wink
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:47
so da vi kazam
pojma nemam
svrsuvat nesvrsuvat kje im go berite gajleto sega?
a bas me briga
no mi e cudno ako nesfrsuvat so tolku manijacki go pravat
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:45
Originally posted by nindza nindza напиша:

Sepak skepticki ke go zemam ova kao mozebi se dodeka ne zapoznaam nekoja nimfomanka da mi kaze realno dali e taka ili ne e .........

Kaj se sea nimfomankite koa ti trebaat nigde gi nema da dadat odgovor Wink
Covece se raboti za naucni dokazi...NE DOZIVUVAAT ORGAZAM I TOA E FAKT...
I sfatete deka promiskuitetnost i nifmonajia ne e isto!

Изменето од kandid - 26.Октомври.2006 во 01:45
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:42
Originally posted by bone bone напиша:

LOL LOL LOL а пак ние...сите машки сме нимфоманкoj Tongue Tongue Tongue

леле тропнав глупост Embarrassed LOL 

------------

Bone ti si legenda koja se retko radja ednas na dvesta godini LOL LOL LOLnimfomankoj si ti u glavata LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:33
Toa "Wacko" e kao zbunet sum zatoa ... Wink

Mada ja pak mislam deka dozivuvaat orgazam ...sum gledal ja na filmovi... toa nimfomankite koa ke se grabnat... orgazmiraat ...

Sala na strana , ne sum znael deka ne mozat bash site da osetat orgazam... cudno... stvarno cudno !

Sepak skepticki ke go zemam ova kao mozebi se dodeka ne zapoznaam nekoja nimfomanka da mi kaze realno dali e taka ili ne e .........

Kaj se sea nimfomankite koa ti trebaat nigde gi nema da dadat odgovor Wink
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:30

LOL LOL LOL а пак ние...сите машки сме нимфоманкoj Tongue Tongue Tongue

леле тропнав глупост Embarrassed LOL 

Изменето од bone - 26.Октомври.2006 во 01:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:27
Originally posted by nindza nindza напиша:

E mene stvarno ne mi se veruva deka uopste uopste ne dozivuvaat orgazam i zadovolstvo ...sigurna si Wacko ???

Verojatno ne bi napisala da ne bev sigurna...Kako sto rekov osekaat kompulzivna potreba...I toa e najgolemata ironija na nivnata bolest...Od edna strana gi "goni" nekoe vnatresno custvo da imaat postojano seks,and on the other hand ne dozivuvaat orgazam.
Btw ne gledam zosto imase potreba od "Wacko"
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:22
E mene stvarno ne mi se veruva deka uopste uopste ne dozivuvaat orgazam i zadovolstvo ...sigurna si Wacko ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:19
Nemam potreba da pastiram zatoa sto znam...NE DOZIVUVAAT VOOPSTO.
Toa se psihicki poremeteni licnosti na koi im treba strucna pomos i razbiranje...Samo maliciozni i nepismeni kreteni moze da im se potsmevaat i da gi okrivuvaat zenite so takov problem!
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 01:17
Originally posted by kandid kandid напиша:

Luge nimfomanijata e oficijalno klasificiranma kako psiholoska bolest.Se raboti za zenski osobi koi osekaat kompulzivna i preterana potreba za seks,a pritoa ne dozivuvaat zadovolostvo.
Daj prvo malku obrazuvajte se pa posle komentirajte.

Na kogo ma ti da se obrazuva LOL LOL LOL

Ih bre ne dozivuvaat site li ne dozivuvaat ??? Ic ne dozivuvaat ?? aj ti kazi od toa spisite ...pastiraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.