IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 02:56
Ma najbolja..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 18:26
Кај е 10!?!?! Зашто нема 10-ка?!?! Се зезам, јас си се оценив со 1!!! WinkWinkWink
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
JASNA27 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Поени: 176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASNA27 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 18:17
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 17:47
Јас се оценив со 4 иако незнам баш колку сум добра (како што кажаа сите, другиот треба да каже). Мислам дека неможеш да се оцениш со 5 заради тоа што секој пат си се подобар и учиш нешо ново Smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 15:17
Originally posted by nindza nindza напиша:

Originally posted by ivancic ivancic напиша:

kaj mene,ako sum raspolozena i mi pravi dobar mubet ke bide super,inaku moze i ke nema kraj ni za mene i nego

Kako be toa da ti prai muabet...mislis za vreme na odnosot li Wacko
Embarrassedsto sum pisuvala be ja?A i ti mnogu rano ti teknalo da mi replicirash....
Verovatno sum mislela pred toa,kako del od predigrata,ali sega ne mi e ni bitno ustvari....
e ke treba da edit-iram segaSmile
***Sve zavisi od raspolozenieto i predigrata ako e dobro,normalo ke nema kraj ni za mene ni za nego-OK!Wink

Изменето од ivancic - 03.Ноември.2006 во 15:18
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 23:58
pa ako vika partnerkata znaci e dobar

Изменето од anakin - 02.Ноември.2006 во 23:58
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 23:52
Koj vika?
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 09:39
Не знам, не се жалат од мене, а јас најмалку од себе.
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 07:24
ЗА ДОБАР СЕКС СЕ ПОТРЕБНИ ДВАЈЦА КОИ СЕ ПОСАКУВААТ, СЕ РАЗБИРААТ И СЕ НАДОПОЛНУВААТ ЦЕЛО ВРЕМЕ ВО САМИОТ ЧИН
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 04:11
Thumbs%20Up
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2006 во 00:23
pa i si vo pravo za ova Big%20smile
ic ne sum dobar Big%20smile
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 21:58
a koj e toj sto ke kaza 1???? kava anleta mislammm...

Realno si dobar dokolku si iskusen pa znaci se zavisi od toa!Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 19:59
a jas si davam 3- so protekcii itoa LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 19:58
ne mi veli deka sum mnogu dobar ama nesho drugo veli LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.