|
Серии |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,...so ubavata, itra,genijalna lopovka,( od visoka klasa!), madolyn ,...i tom,...detektivot,.....bash beshe dobra,.a i muzikata ,...seushte mi "zvoni" u ush*te ,.koga ke se spomne,....shto nema nekoj nea da ja reprizira,....barem ednash,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If Tomorrow Comes
Со Tom Berenger и Madolyn Smith Се сеќава ли некој на серијава ?!? http://www.youtube.com/watch?v=F9o0CPy1meg&feature=related Една од најдобрите на сите времиња! |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prison break
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O4ajni domakinki
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoey 101
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас кога ќе начекам случајно ги гледам овие забавниве со глупости ...си се расположувам
а инаку најмногу ја сакам Седмо Небо..па ако знаете некаде кај би можела да си купам цедина со неа или кај да ја најдам ќе ви бидам баш мн благодарна...зошто мн ми е реална,поучна,.. |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Serija koja sto navistina na vremeto bese popularna Beverly Hills 90210
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Startrek-site (Voyager,Enterprise,Deep space nine,Next generations,Original series)
-Lost -Dr.House -Grey's anathomy -Numbers -Crossing Jordan..... Изменето од star - 08.Март.2008 во 21:37 |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нина не давај се
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tukusto ja odgledav petata epizoda od cetvrtata sezona na LOST.Karakterot Dezmond Humes vo epicentarot na zbidnuvanjata;patuvanje niz vreme,Penelopi Vitmor,telefonski broj,Said,brod,krvarenje od nos kad predznak na smrtta, itn. da ne otkrivam koj ne gledal. Eden zbor e dovolen-FANTASTICNO !!! Dali nekoj gi ima site epizodi od cetvrtata sezona??
Cetvrtata sezona e daaaaleku podobra od tretata,gi nadmina site moi ocekuvanja,no seuste bez odgovor:sto e crniot oblak na ostrovot ?? |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CSI - Las Vegas #1
CSI - Miami CSI - NY Grey's anatomy Dr. House One Tree Hill The 4400 24 Heroes Изменето од Evenstar - 27.Февруари.2008 во 11:09 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-friends
-gray's anatomy -everybody loves raymond -will and grace -the o.c. -dr. haus -charmed -saturday night live -in living colors lele ima mnogu ama ako mi tekne uste nekoja ke pisam |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |