![]() |
|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Првпат вчера го гледав, и ми падна во очи Билјана (не знам како се презива). Потоа го изгледав и на ЈУТУБ првиот нејзин настап со црвениот фустан и можам да кажам дека е мој фаворит, пред се заради моќта за трансформација како што искоментира Калиопи...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Кој излезе вчера?
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Вчера погледав малку идол..Добри беа дечките ...
Нај многу впечаток ми остави нивниот изглед и стајлинг...бифор и афтер........
леле која трансформација не личеа на себе..Што ти значат стилисти, фризери и шминкери...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Билето беше далеку подобра минатиот пат,
![]() во понеделникот не ми се допадна изборот на песна и целиот нејзин настап... А Лаура дефинитивно беше најслабата алка ![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
оваа Арета Френклин се расплачи на крајот
![]() нека се пријави пак в година трета среќа..... а има добар глас и можи слободно да се бави со музика |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
абе реков јас дека Билето ќе победи
![]() Билето за Идол ![]() иако не беше за 5 ка вчера за 5- беше, изгледа песната од лејди гаг не и одговараше ама настапот беше уааааааааау ама во претходната емисија настапот и беше уууууууууууууууааааааааааааааааааааауууууууууууу Нико растура,Вик и тој е добар само ме чуди зошто наместо 2 влегоа 3 кандидати? онаа скандалозната Лаура беше најслаба по 2 пат ![]() јас не знам стварно дали е во врска со тој прилепчанецот ама тој некако ко женско збора (така зборат и модните креатори,фризерите....) а наводно дечко и е...... во врска биле ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Одлично ...значи Билето успеа овојпат.....
![]() иако и Александра ми се допадна ....
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Билјана Ѓошева
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Знае ли некој да каже ...кој продолжи синоќа ....???
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pa site se dobri ,ubavo si peat decata
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сите до еден се бајадерчиња. Со мерак ги гледам. Ми се допаѓа и она позитивната енергија кај жирито кога ги пофалуваат, им даваат јака подршка.
![]() |
|
![]() |
|
Сите се одлични, најмногу ми се допаѓаа Билјана, Јулијана и Катерина...од овие само Катерина влезе, ми се чини ....
![]() И што вели Ирон....Билјана доби такви позитивни и великодушни критики од жирито, мислам дека толку многу зборови и поубави нешта никој друг не слушнаа од нив- и сосема заслужено! Изменето од Kali - 16.Март.2011 во 22:16 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |