|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram da placam i da gi isfrlam solzite za da ne se soberat na pogresno mesto vo mene i da me intoksiciraat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da ,daj boze taka i da ostane...da nemas pricina za toa...mislev na delot za placenje od taga ili zal, od mojot komentar..
..inaku jas koga se zboruva za placenje,napisav opsto..normalno ako mi se dupne guma na kolata ne placam... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne placam!
odnosno mnogu retko
ama ne sum strashna
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placam cesto..na se zivo se rastazuvam..a i od sreka placam..epten sum emotivec..
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ДА, ПЛАЧАМ...И НЕ МОЖАМ ДА ГИ РАЗБЕРАМ ОНИЕ ШТО ТОА НЕ ГО ПРАВАТ,БИЛО ДА Е ОД ЖАЛ ИЛИ РАДОСТ..!..СЕ ПЛАШАМ ОД ТАКВИ ЛИЧНОСТИ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прееска плачев на филмот City of angels... Не можев да ги задржам солзите...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto streeme pricinite za placenje stanuvaat se pogolemi i poteski,pa koga ke se setime za sto sme placele ponekogas kako deca,ni izgleda smesno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se udram, a nema nikoja da me bubne da mi pomine
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сеуште не сум заплакала... тоа е чудно
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
on je progutao knedlu dok su se netremice gledali stisnutih ociju tacno u podne, ulica je postala pretesna za njih dvoje...revolveri su propevali
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачењето...без солзи....е најтешко...........
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачам..... само кога сум радосен.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
placi
solzite se delcinja od ogledalo na dushata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |