|
Анџелина Џоли. |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Автор | |||||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
srcko donesi mi ja angelina, a mazot mu odnesi go podaleku od nea i od mene oti belja ke naprajme ke treba da se karame i na krajo ke treba kotek da jadi ti samo donesi mi go angelceto moe Angelina, leleee kolku ja sakaaaam!!!!!!!! |
|||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
srcka ne te razbrav koj treba da ti donesam, mazot i ili Angelina posto i 2ta mi gi spoman i se smesav sega |
|||||
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, abe zosto muce ja ostaj da se zbremeni od onaj skapanio, lele sega ke me neki mene ke si gi gleda decata ke nema vreme za mene, i plus to ke treba da go tepam mazot mu, ah srcko nisto ne prajme nie vaka, mora da mu recis da go ostaj mazot mu, i bremena da dojdi barem da se zapoznajme, znajs sa ti sa demek da mu pomognam nesto a ustvari da mu se udvaram hehe |
|||||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
srcka ja barav i jas ama posto e bremena ne izlava cesto od doma zatoa ne mozev da ti ja donesam , ne beri gajle kaj i da e ke se pojavi za nekoj mesec |
|||||
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne be muce te cekav da mi ja mestis ti ama posto tebe te nemase rekov deka me otkaci mene i rekov sam da odam da ja baram, ama... ne mozam da ja najdam TE MOLAM pomogni mi da ja najdam imas kakvo sakas castenje |
|||||
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ej pa kaj se izgubi ti be Corporal^^ ???? da ne ja najde A.J. pred mene?
|
|||||
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ДОГОВОРЕНО! АМА ТЕ ДРЖАМ ЗА ЗБОР |
|||||
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
stvarno???? epa aj togas ke baram nekoja devojka slicna na angelina jolly vo nadvoresen izgled |
|||||
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ЕХ КАМО СРЕЌА ДА ТИ БЕШЕ РОДНИНА, ОДМА ЗА СВАДБА КЕ ТЕ БАРАВ, ЈАС НЕЌАМ ЗА ЕДНА НОЌ, ЈАС ЈА САКАМ НЕА НАЈМНОГУ НА СВЕТ НЕЌАМ ДА ЈА КОРИСТАМ САМО ЗА ЕДНА НОЌ |
|||||
|
|||||
Corporal^^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ДА ДА ЈАС САМО ШО КЕ СЛУШНАМ ТАКВО ИМЕ ОДМА МИСЛАМ НА АНЏЕЛИНА! |
|||||
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da da engie, mozese da se dogovorime
znaci ti si angelina eh sto ubavo ime imas, odma davas inspiracija za maskite da mislat na angelina jolly |
|||||
|
|||||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas so neze samo go delam istoto ime.Ako go delaev i izgledot togas girl ke se dogoverme nesto okolu mestenjeto.
|
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
za sigurno ke vi ja mestev, ama steta so nemam nikakvi rodninski vrski so nea |
|||||
|
|||||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
alav da ti ke ni ja mestese sigurno za edna vecer ili ni igras sega majtap
|
|||||
mbm
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |