![]() |
|
Албански паралелки по медицина |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што доктори ќе излезат тешко нам, ако од сега се дигнале на нозе да не полагаат приемни, кај не знаат ни македонски, абе срамота, БРУУУУКА голема е ова за сите, треба да се биде категоричен, да не се прават повеќе отстапки, како за нашите деца така и за нивните.
Бре мајката, да не полагале приемен испит, од секоја тиква фенер не бидува бре море, ај ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
кај и да е ќе биде... Изменето од sanja-a - 19.Август.2009 во 19:36 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ima srekja zemjava...shto ne baraat i ..celosno novo shkolo....samo...i toa ke dojde na red...poleka malku.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
во медицинско имало простории за пракса,а во тие школи не...а за почеток, во прва година нема никаква пракса...
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
edno ne mi e jasno zosto mora da e medicinsko neli imaat drugi se zapnale tamu pa tamu ete im nudele vo Zefljus e ne i tamu ne im se dopaga vednas se ugnetuvani kako malcinstvo komentarite na roditelite ova navistina nervira
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Da ne go plakjaat vekje rushvet po onie Makedonski doktorri... ete to.
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
морам да кажам...ова страшно ме збеснува...се прашувам дали се свесни дека нема простории каде да се одвива наставата поради тие екстра паралелки,се седи во простории каде што има место за 15 деца...малку им е што им ги дозволија паралелките, па и у медицинско морале да бидат...што сакаат всушност тие луѓе...
![]() Изменето од sanja-a - 19.Август.2009 во 19:12 |
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ne znam navistina kako ke zavrsi prikaznava...
Ke im dadat.... ili ne... tri novi + pet stari, vkupno osum paralelki bez priemen ispit... samo da se zapisat i taka... treba, ne treba...??? premiere...eeej..sea so...??? so sakam da kazam jas ustvari... a be koga nekoj cuva galenicinja... treba li da gi cuva, da gi neguva,da gi gali, mazi, da im odi po keif...a? Изменето од којсумјас - 19.Август.2009 во 17:41 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |