IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика-секс муабети на форум и во реалност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика-секс муабети на форум и во реалност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617>
Автор
Порака Обратен редослед
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:12
dobro fiks, kako toa ti mislis da se sprovede taa programa za seksualniot zivot na televizija
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:11
e taka ,jas se soglasuvam deka e polesno i poubava komunikacija e koga se zbori vo realnost ,vo zivo a ne sam so sebe t.e so monitor.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:10
sepak mislam deka ne e vo prasanje tabu tema tuku sekoj se pazi shto ke misli sega sogovornikot za nego.demek ako zborish za sex neznam shto si,a ako ne zborish poshtenjacina si,nema greshka.
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:07
Tuka jas funkcioniram obratno , potesko mie da muabetam okolu sex so monitor pred mene , polesno mie da sum iskrena koga se muabeti ochi vo ochi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:07
interesna tema.toa dali nekoj moze i tuka i vo realnosta i tuka da zbori za sex e individualno.nema delenje mashki zenski.nekogas mashkite se tie shto gi izbegavaat da zboruvaat.ne samo vo realnosta tuku i tuka i na bilo koe mesto.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:50
abe lu moze i toa da e,ama zoshto taka?
zoshto lugeto ne se slobodni da govorat za seksot i vo realnosta,zoshto tie temi ne se muabetat eve na primer na televizija...na televizija nema ama ni edna emisija za seksot i seksualniot zivot....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:46
Originally posted by fiks fiks напиша:

Originally posted by blue666 blue666 напиша:

samiot si odgovori..."neshto ne mi shtima,dali ova ovde e samo falenje ili???????????"

megutoa...da, ima i isklucoci koi imaat isti razmisluvanja tuka i vo zivo
a mozebi i zatoa sto koga si na internet se cuvstvuvas nekako posloboden, znaes deka nikoj ne te "gleda" pa mozes da si ja "dozvolis" slobodata da pisuvas sto sakas makar znaci i pisuvanje samo kolku da se napise nesto

e blue slobodata ja nosi maskata koja e imame na forum,zatoa jas prashuvam,zoshto taa sloboda ne se javuva vo realnosta?...zoshto strav ili stram vo realnost koga se zboruva za seksot?...shto e problemot?

malogragjanstvoto........
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:37

samiot si odgovori..."neshto ne mi shtima,dali ova ovde e samo falenje ili???????????"

a mozebi i zatoa sto koga si na internet se cuvstvuvas nekako posloboden, znaes deka nikoj ne te "gleda" pa mozes da si ja "dozvolis" slobodata da pisuvas sto sakas makar znaci i pisuvanje samo kolku da se napise nesto

e blue slobodata ja nosi maskata koja e imame na forum,zatoa jas prashuvam,zoshto taa sloboda ne se javuva vo realnosta?...zoshto strav ili stram vo realnost koga se zboruva za seksot?...shto e problemot?
неколку жолти ракии.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:25

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:19

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:08
abe mislev blue,zatoa e otvoriv temava....pak ke kazam,ne sum sretnal licnosti vo zivo koi praat muabet kako golem broj clenovi na forum...shto e problemot ?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:06
razmisli pa ke svatis
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 10:03
abe vaka kako sto kazuvate znaci site ste raspolozeni za seks muabet bez razlika dali e forum ili vo realnost,no....ne e taka...zemete primer i od aktivnite clenovi koi golem broj ne komentiraat nishto na podforumot seks a kamo li vo realnosta....neshto ne mi shtima,dali ova ovde e samo falenje ili???????????
неколку жолти ракии.

Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 09:29
jas sum ista намигнување
i na forum, i po doma, i vo drustvo
imalo situacii koga MASKITE pomisluvale
eve dobra kalastura, arno ama za kratok period
se sramele od svoite postapkiзадоволство
apce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.