![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 212> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Сите приказни исти се, тажни ко оваа
Само ти си ми во мислите кога е празна душава Сите погледи исти се, тешки и опасни Овој поглед не е за тебе, само кој да им објасни И само...… Помсили на тоа што све можеме… Можеби е доцна, а може не Дали крајот вака мириса? Ние двајцата сме за...во бестрага... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
.. doci cu ti u snovima
kad noc proguta dan past'cu kao kaplja rose njezno na tvoj dlan doci cu ti u snovima da ti ukradem poljupce nka vrijeme samo leti jos uvjek volim te... |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
...
Ako ne te sakam zosto mi e maka
Koga nok ke padne i ke mi pomine bez tebe Ako ne mi trebas togas sto mi pravi Koga ke me gusnes svetla toplina vo gradi Ako ne te sakam zosto boli vaka Sekoj bozji den sto ke mi pomine bez tebe Ako ne mi trebas zosto susha ti mi Ostavas vo dusha koga i da zamines... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Дoгледање,
без бакнежи и солзи и на нозе додека пишува the end ..... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Sve sum videla veke izgleda
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
...
Се трудам да те симнам од срце и од усна
под насмевка ја кријам осаменоста ко лузна твојот лик над мојта тага ко облак уште кружи... |
|
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() samo ljubovta e vistina se e drugo pusta iluzija...
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
![]() ...ko bi rek'o cuda da se dese... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Could I hold you for for a lifetime
Could I look into your eyes... Could I could I have this kiss forever.... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |