IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Би го изневериле ли партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Би го изневериле ли партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 42>
Автор
Порака Обратен редослед
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 03:14
NE!
Life is beautiful
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 21:02
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...nema sto da dokazam, sve e izmisleno, i ljubav i iznevera i ...whatever...nego znaesh sto...bez materijalni dokazi nikoj pameten sudija ne se nafaka da sudi...e sea...

...maz so odbiva uroci go fakaat...i toa drzi...ne e grev toa...ili ona vazi isto... nikoj ne me poseduva lichno mene i nichiv rob ne sum pa ne i na ljubovta i vrskata...плазење

Ako na brakot i na vrskata gledas kako ropstvo togas ne treba voopsto da vleguvas vo niv...... Treba malku od malku da se misli i na drugata strana koja ja povreduvas so izneveruvanje....znaci  povreduvas covecka dusa so obicno fizicko zadovolstvo

...yeah...yeah...honey...whatever...you'll never know anyway...so...relax and don't be sad, be happy...

...плазењеголемо%20гушкање...

...obichno fizichko zadovolstvo ne moze da bide, poshto nashive ne se opshtinski pechati pa da gi stavame na sekoj dokument-treba ljubav za toa-rekov ja ednashka veke... poshto chovek se zaljubue najmalce triputi u zivot...zatoa kuliraj...oduvek imalo prevari i trikovi...nema tuka nisto lichno by the way...samo komentirame tuka...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 19:25
Кај мене не би функционирало штимање
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 12:01
не...ако дошло до изневерување тогаш сигурно нешто не “штима“, па затоа за да не те боли глава после или остави па бркај работа или “наштимај“ ако е можно или мењај инструмент
Keti72
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 10:51

ma normalno.....................sto te briga ............pa eden e zivotot a?????

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha танцувањесвиркање

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 11:29
A zosto da ne ?!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 11:21
ova kao u stilu , jebem ko ker niko mi ne veruje hehehголема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:15
Originally posted by zagor zagor напиша:

...МНОГУ САКАМ ,,RIZICNI "СИТУАЦИИ...АБЕ МЕРАК ИМАМ У ПМ.......смеење

танцувањеova kao u stilu...................U RIZIK SE POZNAJE SHIZIK.................голема%20насмевка

SEKOJA CEST BRAVOS..................
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:14

...nema sto da dokazam, sve e izmisleno, i ljubav i iznevera i ...whatever...nego znaesh sto...bez materijalni dokazi nikoj pameten sudija ne se nafaka da sudi...e sea...

...maz so odbiva uroci go fakaat...i toa drzi...ne e grev toa...ili ona vazi isto... nikoj ne me poseduva lichno mene i nichiv rob ne sum pa ne i na ljubovta i vrskata...плазење

Ako na brakot i na vrskata gledas kako ropstvo togas ne treba voopsto da vleguvas vo niv...... Treba malku od malku da se misli i na drugata strana koja ja povreduvas so izneveruvanje....znaci  povreduvas covecka dusa so obicno fizicko zadovolstvo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 05:59
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

...well...are you sure honey?
...you know that I'm sure, I know that you are original honey...трепкањетрепкањетрепкање

...taka i dokazuvas deka ne ja izneveruvas...so tie zborovi?

Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 22:03

...you know that I'm sure, I know that you are original honey...трепкањетрепкањетрепкање

...taka i dokazuvas deka ne ja izneveruvas...so tie zborovi?
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 09:29
...МНОГУ САКАМ ,,RIZICNI "СИТУАЦИИ...АБЕ МЕРАК ИМАМ У ПМ.......смеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 03:19

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 21:19
НЕ,АМА ЕТЕ...СЕ СЛУЧИ У П.М!!!!ЌЕ МИ ПРОСТИШ НЕЛИ,?ЈАС МНОГУ ТЕ САКАМ......
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.