![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 105> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кога тагата се претвара во носталгиjа
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
NS,
Vakvo sivilo nadvor..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
не сакам кога ќе ја заебам работата...
ми се чинеше дека ќе ја личи со бели браници и бела трака странично.... ![]() ![]() за жал... и ебав мамата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не сакам кога ќе ме испрска кола.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не сакам кога ќе ме начекаат на покер и одма ме канат на гости па веќе претеринавле
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
ne sakam neischisten sneg kombiniran so kal i voda....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Кога бројам туѓи
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
NS..
Da mi fali pak..
|
|
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ne sakam koga nekoj saka da mi nametne dvojni standardi
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
NS....
Koga mi se spie..
a na rabota sum..
|
|
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не сакам понеделници.
![]() |
|
|
![]() |
|
NS
Vakvo tmurno vreme...
kade e snegot..
|
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne sakam pogrebi...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Не сакам пача.
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |