IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Слобода на медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Слобода на медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
Автор
Порака Обратен редослед
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2011 во 02:50

Аман па ти, доказ ќе ти приложуваат на форум.
Џоа главен инспектор си у антикорупциска.
вртење%20со%20очи
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2011 во 02:39
ne sum chul takvo neshtoзбунетост ,ama ...mozebi nekoj od seznalicive tuka znae,pa sigurno i ke ni kaze, ama ,..samo dokaz da prilozi , ne deka taka im  kazale na niv ...od gore!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2011 во 02:33

Стварно не знам.
А ти ако знаеш потсети ме, ако не не ме зезај, искрено си прашав.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2011 во 02:26
kako ne ,...znae!

takvo neshto ne se zaborava!

ama , nishto chudno koga ovie mislat deka ako tuka ''sushat'' od lazenje za sve i svashta , da pomislat  deka toa i tamu mozat da go pravat...

...ushte da im veruva nekoj.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2011 во 02:15

На денешната седница на Европскиот парламент дискутирано било и за слободата на медиумите во Македонија, како и за :

Во Македонија како и во сите други земји сите правни субјекти имаат обврска да плаќаат данок. Управата за приходи во последните 5 години изврши контроли во повеќе од 90 медиуми. Во неколку случаи беа изречени казни, една национална телевизија беше казнета со 300, а друга со 200 илјади евра, рече Наумовски.

Пред европратениците тој притоа објасни дека  според податоците на надлежните институции, А1 должи 9 милиони евра за неплатени даноци во последните 5 години.

Се чудам сега дали сум заборавила, кои се тие два медиуми кои биле парично казнети, никако не ми текнува.не%20знам

Помош ако знае некој?

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2011 во 16:41
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Dali ti nekogas si rabotel so mediumi????????
Dali si imal barem naj mal kontakt so nekoj novinar???????
Ako NE podobro molci si, zosto luge pisuvate na nekoi temi za koi i ne znaete nisto....
Pa vo ovaa drzava edinstveno slobodno nesto se mediumite.......edinstveni luge koi ne fermaat ziva sila se novinarite....Po slobodni od niv nema nikade, a posebno kaj nas, zboruvaat pisuvaat i prekazuvaat i toa sto e i toa sto nee.....Nekogas znam tolku mnogu raboti uste pred da izlezat kaj niv...i koga cekam da gi slusnam nivnata smisla ja nemaaaa, ja izgubile ja preovilicile vistinata sekoj si ja pravi vesta vo svoj interes.........Tie samite zaradi svoite ambicii megusebno ke si izvadat oci..
 I za toa poarno vi e ako ne znaete nesto da ne pisuvate..

изненадување

MyWay
, мила, партизирани се медиумите како што веќе спомна marsovec
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 16:01
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

24 часовен прекин на емитувањето на А1 ТВ

Ај на здравје нека му е

Ќе се самоубијам ако не ја тргнат снимката

Жално...

Сега, доколку се паметни засегнатите страни, веднаш да поднесат приватна тужба (ова е случај кој не се губи) за повреда на честа и угледот, нанесена душевна болка и други нешта кои ги овозможуваат законите, па со тоа барем да си го решат егзистенцијалното прашање, а и да им дојде умот на сите нарачетели, како и на нивните извршители, кои ќе треба да платат големи оштети, за вакви гнасни и понижувачки реклами.

Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2010 во 15:25
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 11:37
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 08:02
На политичката сцена на Македонија имаме неколку возрасни политичари. “Стари “ имаме и на бајаги одговорни работни места бидејки за да се дојде до одредено место навистина треба големо работно искуство.
Се изнасмеав, ама и натажив од една изјава упатена на судиите кон Уставен суд на Македонија (од кој и да е!!!)
Метузалеми, одете си дома! Нам не ни требате! Дури ни за секс!
Очигледна е лутината кон укинувањето на некои закони и воопшто не се поставува прашањето дали се законите погрешни но нејсе, секој има право на свое мислење. Мене дилемата ми е во друг правец- Треба ли младите да раѓаат само ако државата им плаќа за тоа?збунетост Па зарем со закон ке стимулираме зголемување нарталитет?
Мислам не. Ако има работа, ако се обезбедат услови младите да можат да формираат семејство не ни треба стимулација која ке ја стимулира
Уставен суд: Ебете се кај ќе стасате!

(Иако политиката на Идивиди е -БЕЗ ВУЛГАРНОСТИ- ова е само наслов од дневен весникизненадување)

Изменето од mamamd - 16.Јули.2010 во 08:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 16:02
e kako nemaat sloboda be?изненадување....mozat da pishuvaat se shto ke im,..nalozat!

poslobodno , zdravje!да
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 15:43
На крај сметам а има големи шанси да е така, дека сето ова е конструкција за да се вплетка и опозицијата...Само кој ли е изведувачот...а и кој платкокошкаил???
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2010 во 07:55
Убав напис, реална слика на македонското секојдневие и робување на лошите навики
Пази чичко, ќе ти падне алатот!
и на крај оплескување.
Можеби на опозицијата и пречеше што спомениците на градскиот плоштад беа донесени во раните утрински часови, но тоа е најефикасниот и најбезбеден начин да се заврши работата без да се попречи и загрози движењето на граѓаните, кои, како што се гледа на фотографиите, баш многу и не размислуваат каде поминуваат.
 Абе мора ли во “секоја манџа да се стави за мирудија опозицијата„ Го избербатија написот, а баш ми наполни душа. Бреее ко ке ти распита лезет од сабајлеизненадување
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2010 во 08:40
Морам да и одговорам на My Way ,deka sum imal mnogu kontakti so novinari i poznavam dosta od niv.Taka da gi znam za nekoi od niv duri i opredelbite i na;inot na razmisla.
Cao.....сршено%20срце
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.