|
Слобода на медиумите |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман па ти, доказ ќе ти приложуваат на форум. Џоа главен инспектор си у антикорупциска. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum chul takvo neshto ,ama ...mozebi nekoj od seznalicive tuka znae,pa sigurno i ke ni kaze, ama ,..samo dokaz da prilozi , ne deka taka im kazale na niv ...od gore!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно не знам. А ти ако знаеш потсети ме, ако не не ме зезај, искрено си прашав. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne ,...znae!
takvo neshto ne se zaborava! ama , nishto chudno koga ovie mislat deka ako tuka ''sushat'' od lazenje za sve i svashta , da pomislat deka toa i tamu mozat da go pravat... ...ushte da im veruva nekoj. |
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На денешната седница на Европскиот парламент дискутирано било и за слободата на медиумите во Македонија, како и за : Во Македонија како и во сите други земји сите правни субјекти имаат обврска да плаќаат данок. Управата за приходи во последните 5 години изврши контроли во повеќе од 90 медиуми. Во неколку случаи беа изречени казни, една национална телевизија беше казнета со 300, а друга со 200 илјади евра, рече Наумовски. Пред европратениците тој притоа објасни дека според податоците на надлежните институции, А1 должи 9 милиони евра за неплатени даноци во последните 5 години. Се чудам сега дали сум заборавила, кои се тие два медиуми кои биле парично казнети, никако не ми текнува. Помош ако знае некој? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay, мила, партизирани се медиумите како што веќе спомна marsovec |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе се самоубијам ако не ја тргнат снимката Жално... Сега, доколку се паметни засегнатите страни, веднаш да поднесат приватна тужба (ова е случај кој не се губи) за повреда на честа и угледот, нанесена душевна болка и други нешта кои ги овозможуваат законите, па со тоа барем да си го решат егзистенцијалното прашање, а и да им дојде умот на сите нарачетели, како и на нивните извршители, кои ќе треба да платат големи оштети, за вакви гнасни и понижувачки реклами. |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На политичката сцена на Македонија имаме неколку возрасни политичари. “Стари “ имаме и на бајаги одговорни работни места бидејки за да се дојде до одредено место навистина треба големо работно искуство.
Се изнасмеав, ама и натажив од една изјава упатена на судиите кон Уставен суд на Македонија (од кој и да е!!!) Метузалеми, одете си дома! Нам не ни требате! Дури ни за секс! Очигледна е лутината кон укинувањето на некои закони и воопшто не се поставува прашањето дали се законите погрешни но нејсе, секој има право на свое мислење. Мене дилемата ми е во друг правец- Треба ли младите да раѓаат само ако државата им плаќа за тоа? Па зарем со закон ке стимулираме зголемување нарталитет? Мислам не. Ако има работа, ако се обезбедат услови младите да можат да формираат семејство не ни треба стимулација која ке ја стимулира Уставен суд: Ебете се кај ќе стасате! (Иако политиката на Идивиди е -БЕЗ ВУЛГАРНОСТИ- ова е само наслов од дневен весник) Изменето од mamamd - 16.Јули.2010 во 08:02 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako nemaat sloboda be?....mozat da pishuvaat se shto ke im,..nalozat!
poslobodno , zdravje! |
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На крај сметам а има големи шанси да е така, дека сето ова е конструкција за да се вплетка и опозицијата...Само кој ли е изведувачот...а и кој платил???
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убав напис, реална слика на македонското секојдневие и робување на лошите навики
Пази чичко, ќе ти падне алатот! и на крај оплескување. Можеби на опозицијата и пречеше што спомениците на градскиот плоштад беа донесени во раните утрински часови, но тоа е најефикасниот и најбезбеден начин да се заврши работата без да се попречи и загрози движењето на граѓаните, кои, како што се гледа на фотографиите, баш многу и не размислуваат каде поминуваат. Абе мора ли во “секоја манџа да се стави за мирудија опозицијата„ Го избербатија написот, а баш ми наполни душа. Бреее ко ке ти распита лезет од сабајле |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морам да и одговорам на My Way ,deka sum imal mnogu kontakti so novinari i poznavam dosta od niv.Taka da gi znam za nekoi od niv duri i opredelbite i na;inot na razmisla.
Cao.....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |