![]() |
|
Дали би промениле вера за милион долари? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | ||||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||||
![]() |
||||
ivan_grozni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
|||
ili mozebi gi fati smena na personal ... ke vidime , ke vidime
![]() |
||||
VOLIM PARTIZAN ..... CRNO BELE BOJE ....GROBARI SU NAJJACI ......
|
||||
![]() |
||||
ivan_grozni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
|||
sega molk ...... se cekaat instrukcii od centarot .... |
||||
VOLIM PARTIZAN ..... CRNO BELE BOJE ....GROBARI SU NAJJACI ......
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
znaes so e fintata
ti citas so pisuvame - za dobroto na nasata drzava a nie gledame so pravite - za dobroto na nasata drzava |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
zaednicka da ..... no za sreca demokratska ...ne so serijat namesto ustav .... za povece i nma smisol da se zboruva ....
|
||||
![]() |
||||
Gazija ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
|||
Sega spored ova sto go napisa jas svacam deka ti kako makedonec nemas voopsto verba vo Muslimanite vo ovaa nasa zaednicka(citaj Anakine ZAEDNICKA)drzava.Spored ovie nekolku zborovi zaklucuvam deka stanuva zbor za golem nacionalist i sovinist,pardon i Iredentist,no toa sie tvoe,a moe e edno da ti poracam:-kolku i da negoduvas,kolku i da kritikuvas,kolku i da tie krivo NIE MUSLIMANITE SME TUKA,RAMNOPRAVNI CLENOVI NA OVAA DRZAVA,taa e podednakvo nasa kolku i tvoja,ti nemas povece pravo od nas ni na milimetar od ovaa drzava. I da, ce zaboravev,naseto moto e: LA ILAHE ILLELLAH -MUHAMMEDUN RESULULLAH. Mu blagodaram na Boga sto veruva,mu blagodaram na Boga sto sum musliman,jas imam nekakov pravec vo zivotot. A STO SI TI ANAKINE? KOJA E TVOJATA CELA NA OVOJ SVET? |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
sila neka e so nas IVANE
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
istoto od kade se delat parite dobieni od arapskite zemji za poddrska i sirenje na vahabitizmot
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
aj obrazlozi go mestoto stanuje interesno ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
po se izgleda deka propagandnata masinerija funkcionira na smeni
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
kako prvo , ne gledam potreba da nekoj tuka se pocuvstvuva navreden .... voopsto ... toa sto se sluci bese nekulturna konverzacija pomedju mene , Makedonec , od edna strana i turcin od druga strana .... i vo celiot toj razgovor nikade ne se izjasniv negativno vo vrska so islamot ... cudi toa sto vednas site , i turci i neturci ( makedonci muslimani ) , se najdoa vo prvite " borbeni " redovi protiv nekulturniot Makedonec
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jas naprimer ne se ograduvam
no protestiram so "smetas deka ti pokaza kultura na site makedonci abe ajde da neznam so koj si imam rabota i kje ti poveruvav la lah muhamadu rasulu llah |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
a nesto ne mi e jasno okolu tvoite ubeduvanja deka so vasite propagandi i plukanje po cionizmot i hristijanstvoto voopsto , ce postignes ? ...
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |