|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaa, mene ako me kidnapira, ke ima polni race
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
----------------------------------------------------------------------------------------- ...mesecince...da ne mislish ti da ne kidnapirash... pa da barash otkup... te predupreduvam...od mene samo zijan ke imash... onie doma ne samo shto nema da platat... tuku i ke te iznerviraat da ne me vratish...pa eve ti belja...a nplus...do forumov nema da dopresh... nema red da fatish... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iiiii ! Zamisli seres na zlatna solja od kafe i gi teras da si rucnat, a oni moraat oti si bogaaat !
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми значат нормално...на сите им значат..а кој не признава лаже...денес просто не можеш да живееш без пари......инаку не сум богата но секогаш Фала Богу , сум имала за се што ми требало....мене лично парите не ме прават среќна, но ми носат радосни моменти...и на некој начин придонесуваат да остварам нешта чија последица е среќата....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISTO
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ме прашале...сите си знаат
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO VI ZNACAT PARITE VO ZIVOTOT ILI DALI STE BOGATIIIIIIIII
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:21 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |