IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:51
Мислам, овие муабето за колку е природно или неприродно ги имам слушано премногу пати, но мене секогаш една работа ме збунува.. ако не е природно зошто тогаш по ѓаволите постои? Која е дефиницијата за природно и неприродно? И знам дека ова е по милион пати напишано, ти секогаш се ебеш само за да имаш дете? Зараем не е неприродно да се користи кондом - па го користиш? И се останато е ѓубре? Од каде ти е тоа овластување нешто што не е како тебе да го нарекуваш ѓубре? И не верувам дека сме на планетава само заради продужеток затоа што има и мажи кои не можат да направат дете ниту пак жена да затрудни.. оди и нив искшри ги од ќотек. Тоа дете какво што е заслужува љубов и да го живее својот живот со неговите избори.. само немој ќе ве замолам да не почнете да споредувате со педофилија, убиства, крадења затоа што едно со друго немаат врска. Некој луѓе едноставно се геј и ти немаш право да се мешаш во креветот на другиот.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:47
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа. 

природата сама е одлучила :машко се ебе со женско и така се создава нов живот ,сè останато оди на ѓубре

хомосексуалните врзки немат продолжуток...едноставно ,нели ? среќа 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:46

. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа. 

природата сама е одлучила :машко се ебе со женско и така се создава нов живот ,сè останато оди на ѓубре

хомосексоалните врзки немат продолжуток...едноставно ,нели ? среќа 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:41
Браво за тебе...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:40
нормално дека нема да го прифатам и ќе го скршам од ќотек
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:37
Зарем мора да се мозга нешто премногу околу тоа? Или го прифаќаш или не, не ми требаат некои посебни обреди околу тоа. И моите сфаќања се поинакви од твоите и јас не гледам грев во тоа да се биде хомосексуалец. Толку многу е едноставно. Подобро да е среќно отколку да му солам памет што е добро за него/неа.

Второ, јас дома заради многу работи не бев прифатена (да не речам премногу), нешта кои впрочем никому не му штетат, но нивното така речено отфрлање само ме донесе до невроза и ништо повеќе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:27

Narusuvanje na identitet вртење%20со%20очи Poveketo ovde zborat samo na pamet kolku da se kaze neso

добро  ,ајде кажи како ќе прифатиш ако твоето дете е обратно
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 16:25
pu pu skraja da e... изненадување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 14:41
Да е живо и здраво сеа шо да му праам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2011 во 13:33
Narusuvanje na identitet вртење%20со%20очи Poveketo ovde zborat samo na pamet kolku da se kaze neso
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 12:28
Dogi, морам да ти потврдам дека се работи за дете кое е исклучително надарено за глума и пеење во вистинска смисла на зборот. Тоа е увидено од страна на блиските, па му го развиваат и тој талент.среќа

Но паралелно го носат и на лекари, и каде уште не подарди својата “феминизирана страна“.

Инаку не секој геј по дефолт страдал и од Џендер Идентоти Дисордер, но семејната позадина на случајов само ме поттикна да дадам свое видување.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 03:45
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Неколку пати  пишував за ова, ама би се надополнила.
Имам пријателка за чие дете сметам дека има Нарушување на половиот Идентитет.
Од мал се облекува во женски алишта, ама ај, мислеа ќе му мине...Да не зборувам дека игра со кукли, дека главна игра му е преоблекување на куклите и себе...
Сега на школо оди со пудра, обоен сјај за усни а најново (поради што и ми текна да го напишам ова) и маскара ставил на очи. Сеуште не е ни тинејџер.
Дете на имуќни но разведени родители. Фигурата на таткото отсуствува, а никој не ја заменува. Детето не се нигледа со таткото. Мајката е загрижена, плаќа скапи психијатри, но засега...тоа е тоа.
Детенцево силно ја имитира мајката (во манирите), и начинот на кој таа зборува и се шминка.

Ова само го кажав тек да ве потсетам на семејната позадина на оваа проблематика....

има едно зборче кое отскокнува од сликата која сака да се прикаже
„имитира„
а може ќе биде само глумец?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 01:20
ako nekoja se pogledne vo ogledalo i vidi zena
toa znaci deka fizicki e zena
psihickoto tvrdenje ne e sigurno

sex e psihicka a ne fizicka potreba
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 01:18
svetot ne se razviva taka
civilizacija nazaduva
i anarhija pobeduva
pri sekoj so svoeto mislenje

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,360 секунди.