![]() |
|
Српска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13141516> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе какви црни цеца, сека и компаниија...
![]() слушнете малку од панкот од Нови сад, има бендови за сечиј вкус ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
У солариум ќе се кварцаат.
![]() ___ Слушам, ама не турбо. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Каде ќе се сончаат Цеца, Сека, Брена..? Наташа Беквалац на Миконос, Цеца на Кипар, Сека и Вељко во Египет и Шпанија... Сека Алексиќ, Цеца Ражнатовиќ, Лепа Брена и Наташа Беквалац откриваат дека поголем дел од летото ќе го поминат работно, но и дека ќе најдат време за одмор на егзотична дестинација, како Сејшелите, Миконос, Шарм ел Шеик, Кипар, Мајами... - Јас и Вељко одлучивме заедно со пријателите да отпатуваме во Шарм ел Шеик, а кон средината на септември ќе одиме во Шпанија на две недели, каде ќе закупиме ексклузивна вила, открива Сека за Press. Светлана Цеца Ражнатовиќ летото ќе го помине завршувајќи го долго очекуваниот албум, но и традиционално ќе се одмори со семејството во луксузната вила на Кипар. Новосадската поп пејачка Наташа Беквалац летото ќе го помине работно на Црногорското приморје, а потоа открива дека ќе отпатува со сопругот на Миконос. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Слушам и е добра музика.Наjдобрата на Балканите
|
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Српска како: Бед Копи, Канда Коџа и Небојша, Дел Арно бенд, Заклана Чељад, Дарквуд Даб, Борке Цар Лимана, Рингишпил (колку ми е криво што овој бенд не го гледав во живо). МАДРЕД.
Ако може босанска исто така: Дубиоза Колектив, DJ AHMAAD... Во последно време сум повеќе на српска музика отколку на македонска. Додека не излезе некое квалитетно студиско издание, само на сфирки ќе слушам македонска музика, и на журки (dnb сцената е во подем месецов). |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ne sakam srpsko,stvarno poprvo bi slusala nasa muzika..
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Srpska....kako EKV???Ili...JK??
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
па српска музика може да биде било каква музика
![]() а добро ти е ова дека преферираш македонска, фала богу така треба |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Pa moze ama jas poveke slusam makedonska muzika!!1
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:44 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
LAKU NOC SVIRACI D G U VINU SE TUGA PIJE A D VOLJELA ME NIKAD NIJE G NOCAS SVE MI PJESMA ZNACI A D EJ SVIRACI, EJ SVIRACI REFREN: D A G LAKU NOC SVIRAAAACI D A PJESMOM STE ME OPILI D A G LAKU NOC SVIRAAAAAACI D A D DUSU STE MI DIRNULI DAVNE VARE SAD NE GORE PLACI SRCE SVE DO ZORE NOCAS PJESMA SVE MI ZNACI EJ SVIRACI, EJ SVIRACI |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
CIRIBIRI C G I ONI JARBOLI MOJE BRODICE C TO SU VAN NOZICE MOJE MARICE C F CIRIBIRI BELA MARE MOJA G7 C CIRIBIRI BELA MARE MOJA A7 Dm CIRIBIRI BELA MARE MOJA G7 C ODOH U MARINE I ONA VESLA MOJE BRODICE TO SU VAN RUCICE MOJE MARICE I ONA JEDRA MOJE DRODICE TO SU VAN GACICE MOJE MARICE |
|
![]() |
|
![]() |
|
DUNAVE C F C RASTAO SAM PORED DUNA-VA C G C F C PORED DOBRIH STARIH ALA-SA F G F LOVIO SAM SARA-NE G7 C ISRACAO BRODO-VE C F G C G7 C I SNI-VAO DIVNE SNOVE DA-LE-KE C7 F C DUNAVE, DUNA-VE Fm G7 C G7 C KRAJ TEBE MI SRCE MOJE O-STA-DE C7 F C DUNAVE, DUNA-VE Fm G7 C KRAJ TEBE MI SRCE OSTA-DE KADA BIH SE OPET RODIO DUNAVOM BIH OPET PLOVIO MAHAO BIH CURAMA STO RASTU KRAJ DUNAVA I SNIVAO DIVNE SNOVE DALEKE PLOVIO SAM BELIM LADJAMA MORIMA I MNOGIM REKAMA AL' DJERDAPSKE KLISURE U SRCU SU SAMO MOME OSTALE |
|
![]() |
|
![]() |
|
JELO C F G7 F C OJ JELO JELO JE-LE-NO C G7 C F C OJ JELO JELO JE-LE-NO G7 C G7 C NE GAZI SENO KO-SE-NO MLADI GA MOMCI KOSILI I TEBE JELO PROSILI ZBOG TEBE JELO JELENO SVI PIJU VINO RUMENO |
|
![]() |
|
![]() |
|
JEDNU ZELJU Gm IMAM JEDNU ZELJU Cm DA TI TVOJA MEDNA USTA D JOS JEDNOM POLJUBIM Cm Gm IMAM JEDNU ZELJU Cm DA TI TVOJA MEDNA USTA D JOS JEDNOM POLJUBIM Cm Gm PA DA SE VISE NIKADA Cm IZ SNA NE PROBUDIM Cm Gm PA DA SE VISE NIKADA D Gm D ( na kraj na poslednata strofa) IZ SNA NE PROBUDIM NISTA ME NE BOLI SAMO MI SE SRCU RANA POZLEDJUJE STARA NISTA ME NE BOLI SAMO MI SE SRCU RANA POZLEDJUJE STARA JER ME TI VISE NE VOLIS SRCE IZ NJEDARA JER ME TI VISE NE VOLIS SRCE IZ NJEDARA KADA UMREM, DRAGA OSTACE MI JEDNA ZELJA NA MOM SRCU PUSTA KADA UMREM, DRAGA OSTACE MI JEDNA ZELJA NA MOM SRCU PUSTA STO TI JA NISAM NIKADA POLJUBIO USTA ... STO TI JA NISAM NIKADA POLJUBIO USTA ... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |