|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 70> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
URAAAAAAAAAAAA
skapanite grci pak vodat im vlegoa od pozadinata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazno posledni nemacka i engleska bice zemlja proleterska so 0
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bakjushkite prevzemaa vodztvo z guza
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Eрменија или Босна
2. Грција 3. Украина 4. Русија 5. Норвешка 6. Грузија 7. Израел 8. Исланд Овие ми се допаднаа највеќе. Да видам шо ке направат . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 za grcija aman be mnogu se ic ne trebaa da im daet ccc
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
12 za albanija hahhahahahah
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam pojma
osim neso portugalija se drugo mi e tapa dzonson |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Jas velam Albanija ili Hrvatska.... a realno treba Rusija, Srbija ili Shpanija...aj da vidime koj ke pobedi....
|
|
nikuch
Група Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ ОДАМНА ВЛЕЗЕНА Е ПОЛИТИКАТА И ЏАРО-МАЃИЈАТА НА МЕСТЕЊЕ НА ПОБЕДНИКОТ А СО САМОТО ТОА И МЕСТОТО НА НАРЕДНАТА ТУРИСТИЧКА ДЕСТИНАЦИЈА (ЧИТАЈ МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ НА ЕВРОСОНГОТ)
СЕГА МИСЛАМ ДЕКА ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИМЕ СО ПОБЕДНИКОТ КОЈ ЌЕ БИДЕ КРИТИКУВАН И ПОЗИТИВНО И НЕГАТИВНО АМА СЕПАК ЌЕ БИДЕ ЗАПИШАН ЗА ПОБЕДНИК |
|
ГОЛЕМИНАТА НА НЕШТОТО СЕКОГАШ НЕ СЕ МЕРИ ВО САНТИМЕТРИ ИЛИ КИЛОГРАМИ
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj FAVORIT E Rusija-Manekenot Dima
Mi se dopagja i Island
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ерменија, Босна, Грција и Русија.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мој фаворит е русија,.... украина, и босна се исто така добри,.... а и србија,...... шведска да не заборавам,... има што да се чуе вечерва,......
|
|
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite favoriti se azerbejdzan i turska a i srbija ima odlicna pesna
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Mona Liza]
[QUOTE=Mona Liza] Azerbejdzan fdavorit?...znam deka za vkusovi ne se rasprava...ama tolku derenje u edna pesna nemam cueno do sega.Jas vecerva bidejki gi nema nasite navivam za SRBIJA i BOSNA I HERZEGOVINA,a knema da mi smeta ako pobedi i UKRAINA |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |