![]() |
|
Секс со мажена жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 19> |
Автор | |||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
isto i jas so tebe................prijaten den.i sve najbolje.ponataka vo zivotot..................
![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
незнам немам ни намера да се замарам со тебе а гледам дека нон стоп ме пастираш што закључувам многу ствари
![]() кажав не ги гледаш објективно работите... а мојот пост е доволно за се поздрав! |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
.....................od sevo ova sto go napisa samo edno mi e jasno i se sl*gam so tebe deka navistina ima korist od svaler....svalerka(ili sponzori i sponzorusi)...............
a mozda sum i navistina premnogu mlada za da gi razberam ovie raboti????za edno 10 godini ke ti bidat i tebe mnogu po jasni.........ovie raboti.......
|
|||
![]() |
|||
||
.............e pa imas pravo blue bell.......izgleda oni navistina mislat deka e ubavo da si igra covek so necii cuvstva...........kako kondura.........ke ja ponosam malku pa ako pocne da me stega ke ja smenam...............e pa ne e taka .......DRAGI MOI LEPOTANI I LEPOTICI.............
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
таралеж в гащите.
![]() а, за да не пиша и в алтернативната тема: с женен мъж е същото. Изменето од pagane - 30.Јануари.2008 во 11:49 |
|||
![]() |
|||
nuredinosmani ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 52 |
||
obavezno ke ti kazuvam Topsexy no se obiduvam ali tesko e da najdes mazena zena
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
mozebi......nie ke bideme trpelivi i ke cekame da ni kaze
|
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
.............a zasto ti ne si objektivna..............?????i ne ti go razbiram postov.............za kakva korist zborish(castenje po nekoe parfemce,,,pijacka,, i dr...)???za kakvo vnimanie???(od saat dva pa i tri????)zabava do ljubov(kakva e taa zabava do ljubov?????) navistina nishto ne razbiram?????
........a i da .........vakvata vrska e samo i samo za sex.....i nisto poveke???? [/QUOTE]Пааа очигледно ти не сваќаш повеќе работи јас баш гледам објективно и ти кажувам повеке РЕАЛНИ ситуаци за ваквите врски... А ти цело време ке се распадне бракот, децата ... глупости!!!! Корист хмм па ако живееш во реалниот свет не е само сокче корист... Вниманиа има различни ( али тоа неможам да ти го објаснувам ме мрзи...) Љубов хехе абе зашто мислиш дека тој маж . жена би се развела само заради едно ебење?????Е тука се лажеш , може како што кажав а очигледно не сваќаш - дека може и да има љубов... Негоо овие ствари не се за тебе ... можда и си помала па не сваќаш.... Поздрав! ![]() |
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
haloo, bibce, ne im vleguva neshto vo glava toa shto sakash da im go kazhesh, mislat deka toa e igrachka, aj ke si poigram pa koga ke mi dosadi ke ja frlam, ama problemot nastanuva shto pochnuvash da se vrzuvash za nea i neshto ne ti se ostava, ama dodeka ne se opechat nema da sfatat!
![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
||
................vo princip na vas mazite vi e seedno dali e mazena ili ne???? no problemot e kaj nas zenite zatoa sto sme premnogu emotivni,,,,i lesno zaljublivi...........pa za toa otposle doaga problemot.... e posle toa navistina e jaka rabotata...........
![]() |
|||
![]() |
|||
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
||
Zasto da ne ubavo e da imas seh so mazena zena.......
jaka rabota e toa |
|||
![]() |
|||
||
секогаш ваква врска не е само за секс....
корист, внимание, забава до љубов зашто не сте објектвивни и одите у крајности??? [/QUOTE] .............a zasto ti ne si objektivna..............?????i ne ti go razbiram postov.............za kakva korist zborish(castenje po nekoe parfemce,,,pijacka,, i dr...)???za kakvo vnimanie???(od saat dva pa i tri????)zabava do ljubov(kakva e taa zabava do ljubov?????) navistina nishto ne razbiram?????
........a i da .........vakvata vrska e samo i samo za sex.....i nisto poveke????
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
kjutekot?????? ![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
aj pa ke ni kazes dali vredese posle
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |