|
Охрид-Центар на Лазаровата Гарда |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 30> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidov kolku ste opasni .... ene , stotuku javija na CNN deka izraelcite od strav naredile opsta evakuacija i povlekuvanje od izrael od strav ...... a be sedi rahaat i ne lupaj gluposti .... vie ste samo gosti vo pravoslavniot svet i na pravoslavni hristijanski teritorii .....
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ne....mnogu me nerviraat vaka koga samo treskaat zeleni...bile napateni..bla..bla.... OD KOGO????
SIGURNO NE OD MAKEDONCITE!!!!
TUKU OBRATNO KE E POVEKE VISTINATA!!!!!
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem da ocekuvame nekoj derug komentar od onie sto gi naracaa site rusenja na crkvi, krsenje i obesvetuvanje na grobovite pravoslavni i makedonski????? tie sto , se organiziraat na sekade po svetot , da vojuvaat so site hristijani i pravoslavni, sto kolat deca i zeni so izvikot allah uk akbar? a sega da ti kazam za lazar kuce agarjansko! jas ja razbiram vasata ,,smrdena,, i ,,zelena,, nervoza-vo vrska so ovoj pravoslaven vitez hristov koj i po fizickata smrt zivee i gi ozivuva i drugite pokolenija posle nego ---da ne trpat gnasna cizma muhamedanska, da ja branat svojata tatkovina i ognista od gnasnata vera na pedofilot i hashisharot muhamed koj umrel od triper,vo gnasniot harem demonski. sv.knez lazar i denes bog go ocuval vo miomir -netlen(neraspadnat) preku negovite mosti hristovata blagodat obilno dava iscelenie na mnogu bolni i nemokni----pa i na vasite koi skrisum odat i baraat spas vo makata-----za razlika od kuceto (soltan)bajazit na kogo mu gi isturija crevata na kosovo i na kogo mu se isklaja sinovite za vlast posle toa na koi im gnijat vo smrdea na zemjata koskite a dusite vo pekolot. i da ti kazam i denes posle 600 god imeto na car lazar e slavno,vika vo pobeda, predvodi kaj site slobodni i pravdoljubivi pravoslavci---od koi vi se trese dusata-------i znaj za brzo ,ke osetite kakva e vojskata na SV.KNEZ. NO SO EDNA RAZLIKA-----nema da ja napravime greskata od vojnite za osloboduvanje od 1903, 1815, 1913---koga vi oprostivme i ve ostavivme da ziveete na ovie teritorii,nadevajki se deka malku barem ke naucite da bidete civilizirani------sto pak strasno ni se vrati od vasite gnasni predci koi gi ostavivme vo zivot. Гарда Св. Цар Лазар Трг Косовских јунака бб, 37000 Крушевац ОДЛУЧУЈУЋИ КОСОВСКОМЕТОХИЈСКИ БОЈ Србска света земља – Косово и Метохија тренутно је окупирана и нема другог излаза већ прогласити ванредно и ратно стање на територији поднебесја Косова и Метохије. Србски Устав оверен је са два неизбрисива печата, са две свете Србске главе - Лазаревом и Милошевом још давнога Видовдана 1389. године, гарант је неотуђивости Косова и Метохије. Као и у доба Св. цара Лазара, тако и данас СВИ морамо да се максимално ангажујемо свим средствима правне државе на опстанку Косова и Метохије у саставу Србије. Не смемо дозволити да време у којем живимо буде обележено најцрњим словима у историји Србства. Немојмо дозволити да нас се преци стиде, а да потомцима оставимо рушевину од државе. Од нас зависи каква ће будућност бити нашој деци и унуцима. НАРОД ЈЕ ЗАКОН И ПРАВО. У то име проглашавамо ванредно и ратно стање на територији поднебесја Косова и Метохије, које је на снази до коначног ослобођења, до коначне победе и до коначно слободног Косова и Метохије. ПОЗИВ СРБИМА И БРАТИЈИ МАКЕДОНЦИМА!!!!! ПРИСТУПИТЕ ОДМАХ ! Позивамо све Србске и Македонске кћери и синове свете вере православне у одбрану Отаџбине - Косовскометохијски бој. Ако Бог да будите међу првих 1.000 униформисаних војника који ће се вратити на Косово и Метохију! На ово полажемо право по Србским гробљима и црквиштима, Повељи ОУН, Кумановском споразуму, као и по Резолуцији 1244 Савета безбедности. Позивамо вас да узмете учешће у одбрани Косова и
Метохија, са молбом да позовете ваше чланство и симпатизере да
присуствују на Сабору. КО ЈЕ СРБИН И СРБСКОГА РОДА ГЛАВУ ЗА КОСМЕТ! Хаџи Андреј Милић Изменето од aladin - 28.Јануари.2008 во 16:50 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешто го нема да се јави...
Изгледа тркнал до кафана да нарача 10-ка свински кебапи со кромид... |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ti si bil ucitel i sigurno na decata nekogas si im rekol ako ne ucat
ke im pises kec. Si im se zakanuval ,si gi predupreduval ili si gi ucel sto e dobro? Jas vi zboruvam da se opametete i da ne vleguvate vo vakvi igri. Eve edna poucna rabota sto ja rekol Muhammed " Nemojte da posakuvate da go sretnete neprijatelot(se misli na ratuvanje),no koga veke go sretnete togas bidete strplivi" Znaci ne posakuvame rat voopsto.No ako dojde veruj mi vie ke bidete gubitnicite.Ni 100 vakvi gardi nema nisto da vi pomognat. Poz |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se macite badijala ? .... ne gledate li deka covekot " lupa" kako otvoren prozor ..... nema vrska sto zboruva deka nikoj nemalo da ne cepka i slicni gluposti .... toj ednostavno ne mrazi i ponizuva .... inaku nemase da ne narekuva djauri .... samo sto ne e dovolno intelegenten pa vednas pocnuva so pesnata : mudzahedinite , muslimanite i sl . ..... toj zivee vo svoj svet ..... ce bide deka na ovoj mozokot mu e ispran so domestos za wc skolki
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
khaleefah;
"Jas vi kazav onaka realno kako stojat rabotite,pa ako imate mozok razmislete "" Bay the way SO OVA STO GO NAPISHA - ti NE NI KAZUVASH TI NI PRETISH - a toa ne e isto....mislam AKO IMASH MOZOK KE RAZBERESH, NELI??
|
|
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primerot IMA TOTALNA VRSKA - samo sto TI NESAKASH DA SI PRIZNAESH!!!!
Chim toa sto kazuvash...deka e svatlivo zatoa sto veke "se izgorele" - KAZI MI BAREM EDEN SOODVETEN PRIMER NA TAKVO "GORENJE" VO MAKEDONIJA!!!!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е какви станаа де, во Тетово(во самиот град) живеат повеќе Македонци..инаку преку ден се спуштаат повеќе албанци од селата само да работат инаку во самиот град внатре живеат повеќе македонци.. И ви готват свинско по кафаните(македонците) и ви сервираат добра чаша пиво Скопско да не одите гладни и жедни на работа. Изменето од Vladimir88 - 28.Јануари.2008 во 16:14 |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primerov sto go dade ti bese glup,t.e. nema veza so temava sto ja zborevme. A toa sto taka muslimanite od toa mesto tolku nemale doverba
e sosema svatlivo.Covek koga ke se izgore od mleko,posle i vo matenica ke duva. Nema mesto kade sto musliman ne patel od gjaursko izdajstvo. Samo aj... Jas vi kazav onaka realno kako stojat rabotite,pa ako imate mozok razmislete |
|
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama chekaj bre...sto zboruvash....kakov leb...kakvi bakrachi....taka li ve lazat tie mugjahedinite?????
Ne mi kazuvaj ti mene...znam jas mnogu ubavo kako vi solat pamet. Deka NIE SME PROTIV muslimanite....deka sakame site da ve ispotepame i sl.
Jas rabotev koga ziveev vo Makedonija vo Torbeshko selo kako uchitel.....koga dojde vreme za decata da primat voobichaeni vakcini za soodvetnata vozrast (sto sekade se primaa) NI TREBASHE 2 nedeli da gi ubedime selanite deka NEMAME NAMERA DA GI OTEPAME ili OSAKATIME NA BILO KOJ NACHIN za da im dozvolat na decata da se vakciniraat. Taka im vikal ODZATA - koj beshe sponzoriran od MUGJAHEDINITE.
A uspeavme KOGA JAS SE PONUDIV KAKO VOLONTER da ja primam istata vakcina sto trebaa da ja primat i tie. Pa sega ti rachunaj koj na kogo go jade lebot A KOJ NA KOGO MU GO ISPIRA MOZOKOT.
Изменето од borec - 28.Јануари.2008 во 16:04 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... stom e taka , ne mesaj tuka mudzahedini ..... neka vi ostanat gostivar i tetovo ubavi gradovi , a ?
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nego aj da ne te cuvam vo neizvesnost ke ti kazam.
Nitu muslimanite nitu albancite imaat nekakvi teritorijalni pretenzii kon Makedonija.Nie poveke si ja sakame ovaa napatena zemja od vas Nie si go dobivme toa sto go baravme vo 2001-va.Toa sto go baravme bese da ne bideme gragani od vtor red i fala bogu zavrsi toa. Sega pogledni samo kakvi gradovi stanaa Gostivar i Tetovo. Sporedi gi so mizernite Bitola i Prilep i ke ti bide jasno. Nie samo sakame da si go jademe nasiot leb,koj makedonceto sakase da ni go krade Изменето од khaleefah - 28.Јануари.2008 во 15:52 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi , ama koga bi znael i samiot ... uste ne stignale do toj jazik vo ucilisteto za mudzahedini ili mozebi softverot im e so greska ..... otkako im gi " isprale " t.n. mozoci im instalirale beta verzija na softver ... ne se fer ovie amerive
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |