IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за градот Струмица?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за градот Струмица?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 31>
Автор
Порака Обратен редослед
jas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 10:27
СТРУМИЦА=ЕВРОПА КОЈ НЕ ВЕРУВА НЕКА ПОВЕЛИ
Кон врв
sherril Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Локација: Switzerland
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sherril Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 23:35
ma strumica e najubav grad...
barema za nas strumicanite
ne go cepkajte nasio dialekt da ne pocnam da vi pisam na sr nema nikoj da me razbere
Кон врв
Elena.Eli.Elence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јули.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Elena.Eli.Elence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 07:32
Strumica e najubavio grad i ne ima ubavi zeni,ubavi fraeri,ima noken zivot ludnica i pred se narodo e mnogo fin i ljubezen a ne kako nekoj drugi gradove koj nemat opsta kultura.A jA sam od Veles i veles e dobar grad ne vikam ali Strumica e bolja. Taka da majka mi e od Strumica a tatko mi od veles a mene se poveke me vlece na kaj strumica.Ne znam za so,ama krvta ne e voda,Strumica e super grad mos imat glup akcent ali bar imat opsta kultura a ne veleska kultura.Iako sam od veles kazuvam deka veleskata kultura e nula,i deka narodot e mnogu ljubomoren i sebicen a inace ni veles ne e los grad sam treba da se smenat nekoj glupi raboti.Tolko od mene i POZDRAVVVVV
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 23:49
GRADOT STRUMICA E MNOGU UBAV GRAD A I GRADONACALNIKOT E SERIOZEN I GRADOT IM GO NAPRAVI KAKO RAJ
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2008 во 10:18
Originally posted by dudulovski dudulovski напиша:

Едно време, средината на деведесеттите, Струмица ја имаше најголемата флиперница во Македонија. Со оглед на тоа што флипери веќе никаде не може да се најдат, претпоставувам дека и флиперницата ја нема...Или е `преуредена` во нешто друго. Тоа беше многу одамна и оттогаш не сум бил во Струмица...Знае некој што се случи со прочуената флиперница ?

Ako mislis na flipernicata BOND veke ja nema, a na nejzino mesto iako sum minal od tamu bezbroj pati ne sum zabelezil sto ima.
Inaku flipernicite gi zamenija bezbroj internet kafulinja, so kapacitet od 10 stola.
Toa e MODERNI vreminja , nikako druzenje samo zevanje u kompjuter.
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 00:34
Едно време, средината на деведесеттите, Струмица ја имаше најголемата флиперница во Македонија. Со оглед на тоа што флипери веќе никаде не може да се најдат, претпоставувам дека и флиперницата ја нема...Или е `преуредена` во нешто друго. Тоа беше многу одамна и оттогаш не сум бил во Струмица...Знае некој што се случи со прочуената флиперница ?
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 21:46
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

,....jas im zaviduvam na onie shto idat na ,...bali.....na primer,....a ne ,..u strumica ili sl....

Pa i na bali da odis, pak ke posakas doma da se vratis!..плазење
bogami ne
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2008 во 02:25
Прекрасен град! Ми се допадна многу, личи на вистински урбан центар. Дотеран и среден за мерак, алал да им е на струмичани .

Сакам пак да одам! И ќе одам !
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 23:15
opaa,...dvata zaljubeni papagali !намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:37
и ти намигнување

П.С. ни ја не се зезам озбилна сум де плазење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:35
ke vidis ti

P.S. ne se zezam sega, ozbilen sum

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:31
хехехе зезај се само ти ОМГ големо%20гушкање
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:30
ne be stvarno e ubav    

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:29
ja па мислев пак нешо јадеш симит против Струмица газење%20од%20смеење

Обавезително ке те носам мечтаење љубов големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.