![]() |
|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 31> |
Автор | ||
jas ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
СТРУМИЦА=ЕВРОПА КОЈ НЕ ВЕРУВА НЕКА ПОВЕЛИ
![]() |
||
![]() |
||
sherril ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
ma strumica e najubav grad...
barema za nas strumicanite ![]() ne go cepkajte nasio dialekt da ne pocnam da vi pisam na sr nema nikoj da me razbere ![]() |
||
![]() |
||
Elena.Eli.Elence ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Strumica e najubavio grad i ne ima ubavi zeni,ubavi fraeri,ima noken zivot ludnica i pred se narodo e mnogo fin i ljubezen a ne kako nekoj drugi gradove koj nemat opsta kultura.A jA sam od Veles i veles e dobar grad ne vikam ali Strumica e bolja. Taka da majka mi e od Strumica a tatko mi od veles a mene se poveke me vlece na kaj strumica.Ne znam za so,ama krvta ne e voda,Strumica e super grad mos imat glup akcent ali bar imat opsta kultura a ne veleska kultura.Iako sam od veles kazuvam deka veleskata kultura e nula,i deka narodot e mnogu ljubomoren i sebicen a inace ni veles ne e los grad sam treba da se smenat nekoj glupi raboti.Tolko od mene i POZDRAVVVVV
|
||
![]() |
||
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
|
GRADOT STRUMICA E MNOGU UBAV GRAD A I GRADONACALNIKOT E SERIOZEN I GRADOT IM GO NAPRAVI KAKO RAJ
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ako mislis na flipernicata BOND veke ja nema, a na nejzino mesto iako sum minal od tamu bezbroj pati ne sum zabelezil sto ima. Inaku flipernicite gi zamenija bezbroj internet kafulinja, so kapacitet od 10 stola. Toa e MODERNI vreminja , nikako druzenje samo zevanje u kompjuter. |
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
Едно време, средината на деведесеттите, Струмица ја имаше најголемата флиперница во Македонија. Со оглед на тоа што флипери веќе никаде не може да се најдат, претпоставувам дека и флиперницата ја нема...Или е `преуредена` во нешто друго. Тоа беше многу одамна и оттогаш не сум бил во Струмица...Знае некој што се случи со прочуената флиперница ?
![]() |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Прекрасен град! Ми се допадна многу, личи на вистински урбан центар. Дотеран и среден за мерак, алал да им е на струмичани
![]() Сакам пак да одам! И ќе одам ![]() |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
opaa,...dvata zaljubeni papagali !
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
и ти
![]() П.С. ни ја не се зезам озбилна сум де ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
ke vidis ti
![]() P.S. ne se zezam sega, ozbilen sum ![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
хехехе зезај се само ти ОМГ
![]() |
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
ne be stvarno e ubav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ja па мислев пак нешо јадеш симит против Струмица
![]() Обавезително ке те носам ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |