![]() |
|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Верверичка.
Појма немам зашто, ама убедена сум во тоа од мала. Знам и на кое дрво сум живеела, и домата каква ми била, комшии плус сум имала ( све фини луѓе), маж и деца. Изменето од Kali - 18.Декември.2007 во 13:27 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
nekoja grofica... verojatno....
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
paramecium
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ce - ce muva
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
е*ач во минатото, Жиголо во сегашноста, а се надевам дека во иднина ќе станам фамилијарен човек. |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
а како им е на тие што се во „идниот живот“ - пошто го имале веќе - претходниот
![]() не може да постои иднина без минато.
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
hehe sto sum bila vo predhodniot zivot?
Pa sto znam, ete mozebi nekoja licnost od nekoe aristokratsko semejstvo ( so sina krv)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Agapi - 15.Декември.2007 во 15:12 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
I pokraj toa shto nema prethoden,a nema nitu iden,
pa mi ostanuva da go ziveam ovoj kako shto znam i umeam i da si go napravam da e podobar,sepak,ke si dozvolam mala shetnja so mozokot i ke zamislam deka sum bila vo vremeto na Luj XVI vo nekoj dvorec vo Francija,a sum bila sigurno nekoja jaka lichnost ![]() Toa mi e vo krvta-da sum silna i pravichna!! |
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Aџија siguren sum deka postoel predhoden zivot.... Pa razmisli pa mozebi ke se setis so si bil.... ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
мува? бљак ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
ѕверка? ѕверка како мачор на пример? ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас сум хиена ...за пред тоа не одговарам...мож сум била некој робијаш....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
ја сеа сум ѕверка... а за пред тоа... кизнае?
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зашто бе аџија така збориш??? па сите сме биле или мајмуни и ли срни или некоја друга ѕверка...па народот верува во тоа...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |