![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 280> |
Автор | |
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ШТИКЛИ-НИ ПОД РАЗНО ![]() Изменето од BiBi_G - 23.Септември.2010 во 23:41 |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Riba25 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Mi se spie ama ke podremam uste malku
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Па ме мрзи да одам,цел ден растрчана
и кога некој ме убедува да правам нешто,ама баш тогаш несакам |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
...... од каде им само толку лиги
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
ќе беше уште поубо ако денот траеше 25 или 29 часа
|
|
![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
vaka neka drzi do nova godina pa posle ako treba neka zatopli:))))
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ќе беше уште поубаво да не поминува времето толку брзо
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
...колку убаво е така мирно |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
........ што бришат без потреба ...... толку ли се влезени во филм дека се некакви фаци па све што ќе се каже или напише , се однесува на нив ........
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
odavno sum sfatil deka ne postoi tuka nesto za koe moze covek da ne veruva
![]() Изменето од anakin - 23.Септември.2010 во 12:20 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
просто... не ми се верува. |
|
![]() |
|
....... дали ќе се појави веднаш откако ќе прочита ? .....
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
се’ е во најдобар ред, не му ја мисли многу, иако изгледа поинаку, ама не секогаш е навистина онака како и изгледа!
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
......... можеби уште спие па не слушнал
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |