![]() |
|
Хороскоп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 157> |
Автор | ||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A jas pak na slatko so smokvi
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
Ja licam na klaudija sifer ![]() |
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Znak si e znak. Sekoj si ima nesto pozitivno i nesto negativno. Sepak jas sum za lav. |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
A Jarec so podznak... auuuu neznam so sum vo podznak
![]() |
||
![]() |
||
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
|
I ribite i rakot se ubavi znaci, DALEKU OD LOSI SE DAMBI..
![]() ![]() |
||
Povtorno so vas, mili moi!
|
||
![]() |
||
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
So luge se onie so se znak riba podznak rak,ako se losi kazete mi so pousul da ne se navredvam premnogu |
||
смеењето го продолжува животот
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
ok duhce, samo prasav . |
||
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
не сум новинар |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
![]() ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
eeeeeee....од кого се стихчињава?????!!!....мноооогу се добри....некои роднини да не ми се ....со исто сфаќање????!!!!! |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
ova jas sum sekogas vo pravo me potseti na edni stihovi vaka odat......vo godini od ovaj den od ovaj mig nekogas vo idno vreme ,sigurno i poveke od sigurno ke me prepoznaes vo zrak od mlecna pateka vo ljubov strast i navika,vo sestra ili brat vo sal od zal na tvojot vrat,,..te mislam nespijam se ke doznaes ke me prepoznaes vreden i prekrasen vo stih ostatok od ovaj stih od ovaj grad ZNAM I MOZAM JAS SUM VO PRAVO!
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
јас сум секогаш во право
![]() ![]() ![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
izgleda ke da si vo pravo joki
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
и струката е дадена ид звездите....хороскопот влијајт....
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |