![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 832> |
Автор | |||||||||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
ne tolku...tro pomalku
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||||||||||||
СДК еми сега ќе пишувам средношколец. абе ме мрзеше да пишувам средношколец зато студент пишав ![]() јас си мислев на фејсбук зошо и таму имав така напраено ама по грешка беше. шо те буни пак толку |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||||||||||||
се прибрав дома конечно...
|
|||||||||||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||||||||||||
на кој профил бе? на фејсбук? П.С СДК ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
сдк..ееееееееј владо
![]() море глеам кај тебе на профилов си ставил СТУДЕНТ ![]() од каде сеа тоа нешто??? |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Барам некое за поозбилно малце, не само за праксирање...
ако најдам такво после можи и за подолго, ако не само за една вечер, доволно е ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
сдк конечно ми текна да се логнам пак на форумов.
како сте бе членој шо праите? ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||||||||||||
a кога бркаш 5-6 женски ама уште не си многу баш ориентиран како се вика ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||||||||||||
сдк-па зошто само за вечерва??Можит и засекогаш.
Но еве ти ѕгодан варијант да поканиш тоа чупе каде си го сакаш и да стане работата.
![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
одиме во еден кафич, атер за едно другарче
![]() брка една женска тој, па да видиме што ќе испадне... у осталом.... таму можи ќе најдам и нешто и за мене за вечерва ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||||||||||||
Ќе одаш да трскаш ли некаде низ ПП?
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
брат... сеа се собрав дома... во 5 саат на одручек си дојдов, а од 7 сум излезен
![]() ![]() и сеа за 2 сати пак излегувам и во 2 сато ноќеска си идам ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
сдк-пушти си да гледаш некој филм или оди надвор да јадеш сендвич со плескавица во було.
![]() ![]() ми е умилена таа плескавица
|
|||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |