IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 157>
Автор
Порака Обратен редослед
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 10:42

Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

A sto e taa vo horoskop?   Devica?

да во хороскоп е девица така ми се пофали, али во подзнак не ми се верува да е девица

Изменето од kokolo
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:31

Originally posted by joki joki напиша:

алектуш една молба и од мене...дан  знајш шо е ивица во хороскоп????...и ако знајш кажи како одговараме ...

vrska neam so e, ama mislam deka e voden znak, a ti ne beri gajle poso devica si odgovarat so site znaci  

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 23:30
Originally posted by Nightmare Nightmare напиша:

Alekta kazi neso kako si odgovaret oven-zensko i piba masko

pls

abe vodni i ogneni znaci ne si odgovaret, ama jas ti kazvam deka to zavisit od licnosta ne e definicija za site  i ne se potpirajte na moite zaklucoci

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 13:34
A sto e taa vo horoskop?   Devica?
Veni Vidi Vici
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 11:00
а мене една разголена теткица со 4 кригли златен дап ми е залепена на ѕид
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 09:34
Jas samo znam deka Mars mi e vo prva kuka, pa zatoa sum bila mnogu borbena!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 13:12
има ли некој Водолија овде !!!!
Кон врв
SandMаn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2006
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SandMаn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 15:43
abe ajde kakov horoskop koj veruva vo tao daj ne zaebavajte kako ke si naredis taka ke is pomionis neli
yap
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2006 во 01:29
mora da ni bidat,.....go chuvstvuvam toa navistina,.........postoi nekoj fluid vo vozduhot megu mene i holandija,......ozbilno,samo kaj da najdeme nekoj shto znae da chita,..iako jas ne veruvam vo takvi raboti,.....ama ako e za tebe.......!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 23:01
Originally posted by brza brza напиша:

eeej, pa jas sum bliznak,.......................toa e dobar znak,.........."ushte da pominam",...........i super ke ni bide,..........ziher si odgovarame,...............JIIPPPPPIIIIIIII!!

lele ne mi se veruva , e jas sum strelec, ne znam dali ni se nadareni zvezdite
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 20:44
eeej, pa jas sum bliznak,.......................toa e dobar znak,.........."ushte da pominam",...........i super ke ni bide,..........ziher si odgovarame,...............JIIPPPPPIIIIIIII!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 18:16
alekta i za mene proveri ako znaes dali si odgoarat strelec i bliznaci???
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 12:27
алектуш една молба и од мене...дан  знајш шо е ивица во хороскоп????...и ако знајш кажи како одговараме ...
Точачиња.
Кон врв
Nightmare Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2005
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nightmare Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 13:14

Alekta kazi neso kako si odgovaret oven-zensko i piba masko

pls

Belive in who you are,not in what they telling you that you are
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 139140141142143 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.