![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 1364> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
E aj sega ne pij ako mozesh Reni
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ajmo malce na kokteli..posle rucek i ajt u krevet nikoj ne te glea
![]() ![]() jas denes neso nakaj mexico se svrtev mi se vrti u glava echalados i vege buritos...taka da eve i mexicki koktel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Me pogodi sega...nedela e,kje pijam ,pa shto bide ,neka bide ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Koga kje se vrakjash nazad ,kje ti ispratam puna kesa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
doktorka nema problem... i jas gi obozavam, koa sum Mk po 3-4 jadam na den... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ehh da ne beshe Blue,taka kje go ispiev kafeto...
Fala Blue ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
eve od moite
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Od ovie na Omar ,jas 2 kje si zemam...mnogu si gi sakam
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ete taka...sega shto fali so kafeto?
Ako davash ,davaj sve komplet Enigma... ![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
TAMAN SI ODBRAVTE SEKOJ SVOJATA BOJA
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |