![]() |
|
Хороскоп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 157> |
Автор | |
Patnik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Стрелец, подзнак водолија |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Јарец со подзнак лав
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Дупла ВАГА,
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
девица...во подзнак...абер неам...мислам дека вага бев...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
јарец со подзнак девица
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Bliznak so podznak ....mislam bik
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
NATE.. PA I JAS SUM STRELEC.. SO PODZNAK VODOLIJA
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
maja_070 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
ja ne veruvam vo horoskop
|
|
m.v
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Lav so podznak skorpija.
Si odgovaram so ogneni znaci, samo so lav trebalo da pazam da ne dojde do sudir na egoto... tipicno...
![]() I so nekoi zemjeni znaci si odgovaram, zasto zemjata go gasi oganot...
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
да со те*е најмногу се слагам коколо
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ама и со мене се слагаш. па и јас сум стрелец |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Стрелец со подзнак Шкорпија
Се слагам со Лав, Овен, Вага и Водолија Огнен Знак сум Енергичен Јупитер ми владее на знакот тоа знаци прилика, или на подзнакот Плутон или трансформација. Астролошката куќа ми е 9 та што ми означува патување. Изменето од natalija |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |