IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121314
Автор
Порака Обратен редослед
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 14:05
ej, dodeka e ljubovnikot/ljubovnicata ne gledam problem, najdi si nov/aголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 14:04
Mi se ima isto i mene sluceno i toa  vo dosta dol period da recam godinki ;placev,se nervirav itd.
Ne da si go dobi godpodinot, golem ljubitel na zenski,nego gospod taka loso go kazni so ke me pamti cel zivotнамигнување.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:58

so ti se ima sluceno MATUF4E газење%20од%20смеење sindromot e poznat kao mizi asan da ti baamгазење%20од%20смеење ili ja prajs zenskata buala na oci ,

znaete toa psiholoski deluva ja ubeduvas i ubeduvas i ja povtoruvas svojata verzija se dodeka ne ja ubedis голема%20насмевка
pamtete go ova : 100 PATI POVTORENA LAGA STANUVA VISTINA
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
MaJuF4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Август.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaJuF4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2007 во 13:45
mi se ima slu4eno i bez nieden zbor si ja dobi kaznata ne dobi ni kjotek ni zbor .. ali si mislese deka ke se ztvoram doma i deka ke pla4am .. ne najubaf lek e kolku i da te boli izlezi mu pred o4i vedra nasmeana kefoj i sam toj ke propadni v zemja .. a kaj nas ke ostani tuka gordosta i ke te moli toj ..toj ke pla4i a ne ti:P si znam so zboram:P
I`m Not ALWAy RigHt but i NEveR WRONG..!!
Кон врв
MissSexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2007
Локација: Cook Islands
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissSexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 22:59
Pff ne mi se ima deseno , ama bi odel o maglata bez da valkam race , da me gleda vesela , vedra i sexy mu e dovolna kazna !
U never get a second chance to make a first impression
Кон врв
silvija* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvija* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 18:39
E TOA E MNOGU INTERESNO ,Dali vi se ima deseno da si go fatite ljubovnikot na delo i da vi reci deka ne e taka kako sto izgleda i deka ti e slab vidot pa ne si videla kako sto treba
I togas sleduva kastriranjeизненадување na ona sto gi pravi" najjaki"
sme se rodile oti drugi sakale , ke ziveeme onaka kako nie sakame
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121314
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.