![]() |
|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 181> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() Свети Георги ,село Целина,Стара Загора,Бугарија
|
|
![]() |
|
ahmar1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Ел кесвер знам дека можеби ќе се изненадиш но верувал ти или не постојат и АРАПСКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЈАНИ. Официално ги има околу 150.000 илјади само во израел и палестина(ерусалимска патриаршија) а под Антиохиската патриаршија се околу 2 милиони. Па ваљда луѓето може да се молат на својот мајчин јазик нели?! Аладин постираше повеќе такви клипови но еве и од мене еден скромен придонес ТУКА и уште едно ТУКА слушни ги и знам дека може да се согласиш дека некои мујезини може вода да им носат на овие кои вака го воспеваат Синот Божји на арапаски. Изменето од ahmar1 - 03.Март.2010 во 15:11 |
|
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|
![]() |
|
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
![]() Изменето од Maran Ata - 03.Март.2010 во 12:26 |
|
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|
![]() |
|
Бандера ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Базиликата Света Петка во Софија
|
|
![]() |
|
el_kevser ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
sto toa
|
|
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
[QUOTE=el_kevser]pravoslavna ubavinaa;;
http://www.youtube.com/watch?v=weZWDVJyB84[/QUOTE] Не е ова малку провокативно или така ми се причинува?
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Бојанската црква во Софија
|
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
ARAPSKA PRAVOSLAVNA UBAVINA::::::::::::::::::::.........
Изменето од aladin - 27.Февруари.2010 во 22:10 |
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
eve uste bismili........
|
|
![]() |
|
eve uste na arapski......samo vie slisajte.......
vistinata nema problem so jazicite........................ Изменето од aladin - 27.Февруари.2010 во 22:14 |
|
![]() |
|
el_kevser ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
http://www.youtube.com/watch?v=Z21NdQLVG5w
navistina interesno klipceeee vredi da se poglednii priatno gledanje ; ovoj vladika izgovara bismilla. Изменето од el_kevser - 27.Февруари.2010 во 19:08 |
|
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |