![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Автор | |
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumov mi tepa dosada...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
-------------------- Gledam ja nesto cudna si u zadnje vreme , sijash nekako ... se prasuvav zasto koa toa prosvetlenost ...forumska prosvetlenost ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од nindza - 12.Октомври.2006 во 02:24 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
чуден свет. свет без - свет.а сепак е свет. комуникација без визија, а сепак постои комуникација...интересно... да, заразно.и забавно... не знам колку долго ова ќе го правам, бидејки ми е многу ново...сепак, живиот контакт ми е незаменлив....
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
da.... se zaraziv, sega namesto msn, ili mirc idam na forum......
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Кандид драго ми е што го слушам тоа..
Кај мене влијаеше мнгу вероисповед..Имам поинаква слика за останатите вери сега, дури и во една прилика од исказите го прочитав и коранот поради тоа, мислев дека не е во ред да дискутирам, а предходно да не навлезам суштински во верата на другите...
Влијаеа и многу други работи.. Читав искуства животни, што од љубов до болка, до прекрасни приказни различни погледи на светот итн.. Научив и каков свет има сајберски, што пријатен, што подмукол, што интересен.. Стекнав огромен број на прекрасни интелигентни суштества и многу ми е драго за тоа..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Otkako sum na forumov,jas sum druga licnost...Site moi stavovi,razmisluvanja i siot moj pogled na zivotot u globala se izmenija,kako rezultat na moeto prisustvo tuka...Aha!
![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mi vlijaeshe samo ne djebot,......heheheheh
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
poleka.....neznam koj zabega.... ![]() ![]() ![]() Изменето од LouWeed - 10.Октомври.2006 во 17:25 |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
hahahahaa....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() so jointot se igram.....a rizlata zbori!! ![]() |
|
![]() |
|
ja so ke kazam toa stoi.....ajde pocni
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Za karkterno nemase nikavo vlijanie forumov...., a za krug na poznanici samo go ima prosireno....sto e super zasto zapoznav mnogu fini luge.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i ne su uste jasen.....fali use GOLEM del od prikaznata!!! ![]() |
|
![]() |
|
MisIca* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
NE tebe te pronajdov vo ova
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |