|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Автор | |
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот прв беше таков. Многу го сакав. Ама едно време почнав сериозно да се гушам. И го оставив. Се најдов сама, без другарки, без никого, бидејки додека бев со него не смеев од него со никого да се дружам без негово присуство. Беше фин дечко, ама тотален фрик. Патолошки љубоморен. Ја научив лекцијата: пушти ме и секогаш ќе бидам твоја. Од тогаш не сум имала таков проблем. Не поднесувам посесивност, недоверба. Напротив, потребно ми е да имам свои пријатели, и наш и свој живот, тој исто така, да излезе сам со другарите понекогаш, итн итн...без довербз нема - доверба! (взаемна). А без взаемна доврба дефинитивно нема Љубов.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:56 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da?
toa e dobro oti vljubomora e realen strav kon gubenjeto na pripadnosta ako stravot e nerealen togas e medicinska ljubomora i e potrebno sledenje na pacientot pozdrav do site pacienti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не сум БОЛНО љубоморна... Али има некои моменти кога сум Љубоморна(малку) и тогаш си го признавам тоа....
Изменето од BiG_kIsS - 05.Декември.2006 во 15:33 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne si voopsto ljubomorna so pa moras da priznavas?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум воопшто љубоморна... Ако ме лаже, лагата ќе се дознае по некое време, мал е светов, неможеш вечно да криеш.... А кога сум љубоморна тогаш признавам.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccccc
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da
no kje se pronajde izgubenoto garant |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sigurno ti kupil i on tebe no ti zaboravi kaj ja stavi
|
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу сум му љубоморна на неговата играчка
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako saka taa da me pravi ljubomoren tesko neze , tuka e i krajot na taa veza , ako saka da vlece paznja da flerta naokolu i da mi stvara problemi e pa togas zasto mi e takva , treba da se razgranici dali sme ljubomorni bez veze ili sosila ni pravat da bideme ljubomorni , tuka treba da se povlece linijata |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |