IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни во врска со партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни во врска со партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
Автор
Порака Обратен редослед
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 09:35
Мојот прв беше таков. Многу го сакав. Ама едно време почнав сериозно да се гушам. И го оставив. Се најдов сама, без другарки, без никого, бидејки додека бев со него не смеев од него со никого да се дружам без негово присуство. Беше фин дечко, ама тотален фрик. Патолошки љубоморен. Ја научив лекцијата: пушти ме и секогаш ќе бидам твоја. Од тогаш не сум имала таков проблем. Не поднесувам посесивност, недоверба. Напротив, потребно ми е да имам свои пријатели, и наш и свој живот,  тој исто така, да излезе сам со другарите понекогаш, итн итн...без довербз нема - доверба! (взаемна). А без взаемна доврба дефинитивно нема Љубов.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 01:52

Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:56
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:37
da?
toa e dobro oti
vljubomora e realen strav kon gubenjeto na pripadnosta

ako stravot e nerealen togas e medicinska ljubomora i e potrebno sledenje na pacientot

pozdrav do site pacienti
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:33
Абе не сум БОЛНО љубоморна... Али има некои моменти кога сум Љубоморна(малку) и тогаш си го признавам тоа.... 

Изменето од BiG_kIsS - 05.Декември.2006 во 15:33
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:31
ako ne si voopsto ljubomorna so pa moras da priznavas?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:30
Originally posted by elence elence напиша:

toa me interesira najmnogu
ke bidete li dosadni na sekoj 2 min da se javuvate
da prakate luge da go sledat vasiot partner
da ne dozvoluvate druzenje so drugi licnosti koga se sami znaci bez vas
da bidete bolno ljubomorni a da ne go priznaete toa

Не сум воопшто љубоморна... Ако ме лаже, лагата ќе се дознае по некое време, мал е светов, неможеш вечно да криеш.... А кога сум љубоморна тогаш признавам....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:30
cccccLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 15:12
pa da
no kje se pronajde izgubenoto garant

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 14:29
LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 14:28
pa sigurno ti kupil i on tebe no ti zaboravi kaj ja stavi

Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 14:16
Многу сум му љубоморна на неговата играчкаLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 14:11
taka e
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:53

Originally posted by hektor hektor напиша:

ako saka taa da me pravi ljubomoren tesko neze , tuka e i krajot na taa veza , ako saka da vlece paznja da flerta naokolu i da mi stvara problemi e pa togas zasto mi e takva , treba da se razgranici dali sme ljubomorni bez veze ili sosila ni pravat da bideme ljubomorni , tuka treba da se povlece linijata

Паметно размислување...која и зошто е причината да сме или да е партнерот љубоморен.Причината сме ја создале така да постапката била таа што довела до недоверба во партнерот
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 13:46

ako saka taa da me pravi ljubomoren tesko neze , tuka e i krajot na taa veza , ako saka da vlece paznja da flerta naokolu i da mi stvara problemi e pa togas zasto mi e takva , treba da se razgranici dali sme ljubomorni bez veze ili sosila ni pravat da bideme ljubomorni , tuka treba da se povlece linijata

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.