![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
порано пиев мартини, секогаш.
веќе некое време не пијам алкохол, само сок, евентуално guarana, red bull, и сл. енергетски пијалоци. |
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
votka i samo votka.... |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Martini-zenski pijalok.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Momentalno pijam rakija i edvaj pisuvam,veke se napraiv salata.Ali bas me briga top mi e.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Сеа малце на џин се префрлив
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
so mi tekne taa vecer toa razlicno sekoj pat, od pivo do votka pa viski tekila itn...
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Пиво
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
pocesto pijam Bejlis, neznam mnogu mi se dopaga sepak zenski pijalok
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Vekje 4 i pol meseci ne sum piel alkohol i ok mi e
![]() |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
исклучиво сок!
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
mleko obavezno alpsko
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Vodka i malibu najcesto
![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
nekna samo pivo pukav.........izglea mi projde toa so vodkata.....
![]() |
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
taka e nadce kazi mu sea zta ne mu davame ama zestoko neka bira i zestokoto e kako zta neli:))))
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |